Lemn spargatorul de Nuci Soldat Figurine Ornamente 30CM spargatorul de Nuci de Păpuși Desktop Meserii Cadouri de Craciun Decoratiuni

168.15lei

254.74lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Se POTRIVESC cu ORICE DECOR de CRĂCIUN TEMĂ - Aceste decorative nutcrackers sunt modul perfect de a adăuga festiv de sărbători la casa ta.Aceste nutcrackers va completa orice decor de Crăciun temă și sunt sigur de a aduce spiritul Crăciunului în casa ta.

DESIGN deosebit - Cu tradiționale soldat nutcrackers cu tambur talie sau de arme , această bucată de decor acasă este sigur de a vă rog.

ADAUGĂ MAGIC TOUCH PENTRU CASA TA - Aceasta va înveseli aspectul de orice cameră și de a face o completare perfectă pentru orice home decor.Crea bucurie de Crăciun în casa ta frumos proiectat de decor va pune la an la an.

MARIMEA PERFECTA - Perfecta pe mese, rafturi, blaturi contra, și mai mult, aceste nutcrackers măsura 12 inch inalt.

Caietul de sarcini:

Material:

Dimensiune: aprox. 7x7x30cm/ 2.75x2.75x12 inch

Pachetul Include:

4 Bucati Soldat Nutcrackers

Notă:

Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Etichete: personalizate miniatură, Cadou De Ziua De Nastere, ornamente din lemn sculptat, mare nut cracker, spargatorul de nuci jucărie, nut cracker lemn, instrument de înaltă calitate, ploaie de vacanță, figurina spargatorul de nuci, pandantive din lemn ornamente

Nume De Brand Kesoto
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea