Saltea de Yoga Geanta Sport Fitness Mare Sac de Transport Versatil cu Buzunare de Depozitare pentru Yoga, Pilates Exercițiu de Fitness Negru

21.22lei

34.23lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

- Saltea de yoga este fabricat din material de nailon, rezistent la apă, fără gust, fără latex, PVC-free, fără de orice substanțe chimice nocive.

- E țesătură flexibilă vă permite să se plieze sau curl geantă, îl puteți pune în rucsac sau pe un raft, atunci când ia saltea de yoga.

- Sigiliul de rucsac este full zip design, închide cu fermoar pentru a păstra conținutul în punga de la care se încadrează după încărcarea saltea de yoga.

- Cureaua de umar este reglabila si rezistent la uzura, puteți ajusta cureaua de umăr în funcție de obiceiurile dvs. de a folosi acest sac.

- Maneca geanta are mai multe buzunare în care puteți pune în telefon, prosoape de hârtie și bani, puteți, de asemenea, suspenda cheia în orificiul mic de pe capacul mic.

Caietul de sarcini:

- Material: Nylon

- Dimensiune: 69x16x16cm/27.2x6.3x6.3inch

Pachetul Include:

1 Bucată Yoga Mat Bag

Notă:

Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Etichete: exercițiu machin, shakti mat yoga mats, mare yoga mat, pentru mat, geantă de umăr, yoga mat alb negru, saltea yoga, se potrivesc mat, masiv yoga mat, sală de gimnastică mat gros

Origine NC(de Origine)
Material Alte
Nume De Brand perfeclan

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea