100buc/50 perechi dopuri Auriculare Tampoane Ureche Muguri Sfaturi Pavilioane de Înlocuire Pentru Samsung Gear Circle SM-R130 Cască R130 Căști Acoperi

95.55lei

102.74lei

-6 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stare: brand nou, de înaltă calitate.Culoare: Negru,Clar,Rosu,Albastru,Alb Material:Silicon.Preveni în mod eficient căști de la care se încadrează off.Lungă perioadă de timp pentru a purta confortabil, urechile nu vor durere.Moale si confortabil.Joaca un sunet bun efect de izolare.Sistem eficient de anti-picătură,Cea mai buna alegere pentru exercitii fizice si de fitness.Pavilioane Pentru Samsung Gear Circle SM-R130

Despre Noi

1. Colaborăm cu mai multe fabrici pentru a face sigur că preț ieftin și de bună calitate, atât comerț cu ridicata și cu amănuntul sunt binevenite!!!!

2. Comunicarea este cel mai important, vă rugăm să ne contactați dacă există vreo problemă cu produsele primite, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva orice problema pentru tine.

3. Vă rugăm să ne dea 5 stele, feedback-ul de la primirea, vom posta feedback-ul mare pentru tine, o dată a primi al tău, mulțumesc.

Transport & Manipulare

În mod normal, ne trimite articole prin Hong Kong Post/China Post cu număr de urmărire pentru gratuit, care durează aproximativ 15 la 25 de zile pentru cele mai multe dintre țări.Pentru comenzi mari (Valoare de mai mult de US$100), Vom trimite către EMS/DHL/TNT sau alte Express Metode de Transport gratuit .Am promisiunea de a trimite prin cel mai rapid mod.

Reveni & Politica De Garanție

Noi oferim o Garantie de 30 de Zile și 12 Luni de Întreținere.Produsele defecte trebuie să fie trimis înapoi în ambalajul original în 7 zile de la primire.Reveni cât de Schimb sau de Restituire.

Etichete: castile samsung, bud caz samsung, mulți muguri ureche samsung, caz pentru bud, ureche sfat, samsung galaxy pavilioane plus acoperi caz, wifi muguri ureche samsung, cască gât, r130, pernuța căștii

Dimensiune Earbud
Tip De Element Casti Husa Silicon
Nume De Brand FTD-Bobinator
Numărul De Model Earbud
Material Silicon
Pachet Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea