2019 2020 corolla Partea Fereastra Fantele de Aerisire pp material fibra de carbon Adeziv lipire Eficientă a se potrivi

71.81lei

76.39lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

(După cum știm, mașină versiuni vor avea o diferență în diferite țări.Vă rugăm să asigurați-vă că mașina în formă ca imaginea noastră arăta înainte de a cumpăra, multumesc)

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Lateral De Aerisire Capac Fereastră Modele aplicabile:2019-2020 corolla Material: ABS Culoare: evidențiați Culoare Negru/ Fibra de Carbon de Culoare Cantitate: 4 BUC/set

Caracteristici:

- Apt pentru a fi folosit ca un decorativ fantele de aerisire de a Îmbunătăți aspectul de vehicul - Instalare ușoară, banda dublu side este inclus - Nu de forare sau de tăiere necesare Instalare usoara fara unelte, laterală dublă auto 3M bandă adezivă este atașat.Niciodată Nu Se Estompeze, Nu Rugina.Oferi ochi-prinderea și arate și personlise masina ta.

instalare mod de preparare:

1. Elimina tot praful și grăsimea din zona de aplicare. 2. Utilizarea 3M General Purpose Cleaner and Wax Remover sau alte mild solvent, cum ar fi White Spirit aplicat cu o cârpă curată. 3. Indirect de căldură garnitura capac și mașină de caroserie, folosind un uscător de păr la 30 de grade Celsius, în scopul de a realiza o mai bună instant bond. 4. Scoateți învelișul de bandă pentru a expune partea adezivă. 5. Se aplică de turnare (cu caseta aplicata) în zona dorită a corpului. 6. Piele de bivol de jos cu greu după aplicarea. 7. 24 de ore înainte de spălare masina ta.

CUM DE A COMANDA

DESPRE VAMALE

În cele mai multe cazuri,cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale,ne va declara ca un cadou și o valoare mai mică pentru a evita taxa.dar, uneori, în som țări,colaboratorul vamal poate fi strictă.noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale,vă rugăm să verificați politica vamală la propria ta te rog,cum ar fi brazill,polonia,italia.Dacă aveți nevoie de a declara real, vahe pe parcle,vă rog să ne spuneți cu scopul de mesaj,e-mail sau trademanager.

DESPRE PLATĂ

1)vom accepta alipay,west union,tt,toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor escrow. 2)plata trebuie să fie făcută whthin 3 zile de la comanda. 3)dacă nu puteți checkout immediataly după aproape licitatie,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou paymants trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

FEEDBACK-ul

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a face dreptate și de a nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice litigiu

DESPRE DIFERENȚA DE CULOARE

Toate elementele sunt luate în natură,dar, uneori, din cauza lumina sau unghiul de fotografiere diferite,și înțelegere personală de culori diferite, va rezulta o diferență de culoare problemă,această problemă nu aparține probleme de calitate.dacă mintea de pe culoare,vă rugăm să fiți atenți să cumpere.

Etichete: 2666 ddr4 sodimm, 8 gb ddr4 laptop, Ddr4 2133 laptop, 8gb ddr4 ram laptop, 16gb ddr4 sodimm, 16gb ddr4 ram laptop, hp schimb, pc4 2400t ram, ddr4l, 16gb notebook ram

Tip De Material pp
Altă Parte Numărul NICI unul
Caracteristici Speciale Decor
Numarul Parte NICI unul
Nume De Brand BEN.JACK
Articol Greutate 0.5kg
Țara/Regiunea de Fabricație Lanț
Schimb Numărul Parte NICI unul
Element De Lungime 30cm
Plasarea pe Vehicul Fereastra Din Spate
Lățime Produs 20cm
Înălțime Element 5cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea