18Inches Vultur Fibra de Carbon Păsări de Asamblare Aripa Aripi de Zbor DIY Model de Avion Avion de Jucărie

20.61lei

34.36lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Nume Produs: Fibra De Carbon Păsări De Asamblare Avion De Jucărie

Material:ABS+ Fibra de Carbon

Lungimea corpului: 465mm

Anvergura aripilor:355mm

Timp de zbor: 20-30 de secunde

Greutate: Aproximativ 80g

Ambalare: Cutie Pachet

Caracteristică:

1.Modelul de zbor instrucțiunile de piese de design sunt mai științifică, care zboară ca păsările,Este de preferat asamblare DIY model, o versiune imbunatatita a dove, forma este mai realist, mai simplificat de construcții, a crescut în anvergură a aripilor și fuselaj a îmbunătăți rezistenta si atitudine de zbor.Nasul, coada și alte părți sunt realizate îmbunătățiri, de mare anvergura, atitudine de zbor deveni chiar mai frumos.

2. Părinții au nevoie pentru a oferi unele orientări adecvate și de a ajuta în cazul în care copiii sunt prea tineri.Întoarce coada altitudine unghi de 15-30 de grade, cu cele originale intern inel de cauciuc 80 putere , să învețe să utilizeze contragreutate secțiunea a regla centrul de greutate, pentru a menține un zbor de echilibru, în scopul de a acoperi bine.

Pachetul Inclus:

1x Asamblare Aripa Aripi Modelul de Zbor

1x instrucțiuni Detaliate în limba engleză

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi de Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Etichete: macheta din lemn, airplan model, lemn model motor de avion, 4d aeronave, aeronave de metal, panda hobby, freewing avion rc, alternative tyranid modele, avionul scară, construirea de modele de avioane

Material ABS
Nume De Brand LBLA
Cantitatea de Elemente din Set Alte
Tema Animale
Numărul De Model 18inches
Gen Unisex
Scara 1
Avertizare Nu te atinge de foc
Origine NC(de Origine)
Tip Cum Arată
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea