6pcs/Set Artificiale Momeli de Pescuit din Plastic Greu Momeala 70mm 3.3 g de Sunet Zuruitoare Reflectorizante Wobbler apă Sărată Jerkbait Viața Ca Momeli

14.16lei

18.62lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Culori: 6 culori

Lungime: 70mm

Single-greutate: 3.3 g

Cârlig dimensiune: 8#

Se arunca cu capul de adâncime: 0.6-1.8 m

Cantitate: 6 buc/set

1. Această momeală de pescuit are greutate deplasarea margele din oțel în interiorul.Atunci când a aruncat momeala, greutatea poate fi mutat de la coadă de pește, și să ridice arunca distanță.Rulment de momeala corpului în aer este stabilă și netedă, nu este ușor să se rotească.

2. Se poate reflecta lumina exterioară la toate unghiurile, are efect de pește ispitire, potrivite pentru diferite condiții de apă.

3. Există mai multe mici margele din oțel în interiorul, puteți face un sunet atunci când este tras, de a atrage peștii.

4. Acesta este fabricat din plastic ABS, rezistent si anti grevă.Interior din oțel margele au fost testate de instrumente de precizie pentru a asigura poziția de înot de fiecare momeală.

Etichete: sft nada, jerkbait, aruncare momeală, jerkbait nada, wobblers seturi, fără buze, momeală pește set, plastic calmar, wobblers set, timp de apă sărată de pescuit lures

Tip Momeală Artificială
Numărul De Model FS063
Poziția Ocean Rock Pescuit
Categorie NADA
Nume De Brand PRO BEROS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea