Rose Arta de Perete Panza Pictura Roz Gri Baie Imprimeuri Botanice Poster pentru Camera de zi Dormitor Decor Fermă Ulei Poze

18.50lei

34.27lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mare Decor Acasă Plus

Acesta este un frumos imprimeu floral de perete de arta, destul de opera de arta imprimate pe panza, care face o mare decor acasă plus.Potrivit pentru camera de zi, bedroomm, sala de mese, baie, birou, hotel, bar etc. ▼▼▼Arta de perete în fotografia de mai jos sunt opțiunea 2: Înrămate.gata să stea.fiecare dimensiune panou: 12x16 cm

Alegerea Perfecta Cadou

Este o idee mare cadou pentru a arăta dragostea și afecțiunea ta pentru iubita ta de familie și prieteni pentru Nunta, Craciun, aniversare, copil de dus, inaugurare a unei case, de Ziua Îndrăgostiților.

▼Capoc

▼Babysbreath

▼Flori Galbene

De înaltă calitate, panza pictura

>Imagine De Înaltă Definiție Amprente. >De înaltă calitate 330gms pânză Groasă. >impermeabil și rezistent la umiditate. >Luminoase și saturate de culoare, cu contururi clare.

Lucrări Originale

Inițial Conceput Pictura este Elegant, Atractiv și Potrivit pentru Contemporan, Modern, Vintage, Fermă sau decor Retro.Echipa de design profesional da fiecare panza pictura design unic inspirație.Transforma casa ta pereți de gol frumos cu nostru unic galerie de arta de perete. ▼▼▼Exclude rame.Puteți avea opțiunea 1 poster și să cumpere rame împreună pentru a le încadra de unul singur.

Vand rame foto împreună

Vă rugăm să dați click pe fotografia de mai jos pentru a vizita cadru de imagine link-ul, atunci puteți cumpăra imagini de cadre împreună.

2 Opțiuni pentru selectarea

Opțiunea 1: panza poster numai, nu include cadru sau din lemn.

Te rog cadru de sticlă sau de lemn și atârnă-l în casa ta, ca decor de perete.Există 1 inch in plus margini albe în 4 părți, acest lucru este pentru montarea pictura, atunci când L-ați primit.Rola ambalate într-un Tub.

Opțiunea 2: Întins și Înrămat, Gata să Stea

Mână-stretch fiecare panou din panza Printuri pe solidă 1.2" grosime rame din lemn, asigura colțurile sunt perfect pliate și ascuns.Fiecare panou cu cârlige și accesorii, gata să stea.Cutie Ambalate.Prețul lor sunt diferite, Prietenii pot alege opțiunea pe nevoile dumneavoastra.

Instrucțiuni De Transport Maritim

>Articol vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare de la primirea de plată. >Va dura 2-4 săptămâni pentru a ajunge în cele mai multe țări în mod normal.Aceasta poate dura mai multe zile în transport din cauza altor factori, vă Rugăm să fie pacient pentru sosirea și contactați-ne pentru a extinde scopul de protecție, dacă este nevoie. > Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și completă înainte de a plasa comanda. >Balioilhaircare.ro standard de transport este nostru default servicii, vă Rugăm să ne contactați Dacă doriți mai rapid serviciu de transport maritim.

Detalii Despre Servicii

>Garanție de satisfacție de 100%.Dacă aveți orice probleme de calitate sau nu primesc ordine, vă Rugăm să ne contactați în orice moment.Restituire sau de înlocuire este acceptabil. >Ca răspuns la mesaje sau e-mailuri în 24 de ore.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment., Din cauza diferenta de timp, nu Am putea, ca răspuns la informațiile dumneavoastră la o dată.Va vom oferi un răspuns în 24 de ore. >Dropshipping este binevenită >taxele de Import, texes și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. >Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini.

Etichete: piperul, camera de zi decora, decor de ferma, cuadros abstractos, wall street poze, poster de perete, klimt, coastă fermă decor acasă, covor de perete, decor camera live

Opțiunea De Dimensiune 2 12x16 cm - 30x40 cm
Material Panza
culoare roz, gri
Stil Modern
Opțiunea De Dimensiune 1 8x12 cm - 21x30 cm
Subiecte Flori
Tip Panza Tiparituri
Un cadou perfect pentru ziua de nastere, aniversare, ziua îndrăgostiților zile, inaugurare a unei case sau de sărbători
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Numărul De Model trandafir roz
Baza De Sprijin Panza
Cadru No
Forma Dreptunghi Verticale
Opțiunea De Dimensiune 4 20x28 cm - 50x70 cm
Origine NC(de Origine)
Potrivit pentru camera de zi, bedroomm, sala de mese, baie, birou, hotel, bar etc.
Este Dispozitiv Inteligent No
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Modul cadru Neînrămate
Original Da
Opțiunea De Dimensiune 3 16x20 cm - 40x50 cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea