Rock Men ' s T-shirt Festivalul de Muzica de Imprimare Retro Rock Bumbac Unisex T-shirt cu Maneci Scurte Streetwear Boy Moda hip hop tricou

36.92lei

42.90lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la magazinul meu de Înaltă calitate, mai puțin profit, cifra de afaceri rapidă, mai multe stiluri, bun venit wholesale 1. T-shirt sunt de Dimensiune Europeană, vă rugăm să verificați dimensiunea inainte de a cumpara.Din cauza diferenței de metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2 cm în mărime de abatere.Produsele noastre sunt de înaltă calitate T-shirt-a făcut de sanatoasa, moale si confortabil din bumbac , și va fi în valoare de bani.Avem propriile noastre de imprimantă și de sprijin imagini personalizate,de Obicei, navele în termen de 1-2 zile,vă rugăm să contactați-ne pentru gratuit. 2. Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă mulțumesc! 3.Material: 100% bumbac, gri 90% bumbac si 10% fibre de poliester. 100% brand nou, de înaltă calitate Dimensiuni: XS ~ 3XL unisex dimensiune 4.Mulțumim tuturor clienților care au cumpărat și au vizitat magazinul nostru.Dacă întâmpinați dificultăți în timpul procesului de achiziție, ne puteți contacta oricând.vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: placa de baza v3-531g, memorial fir de margele, piele fete pânză, kurti fete de 6 ani, microfon xbox pad, cum se taie cablul de frână, memorii usb design, memorii usb de 128 gb, plăci memoriale dr.

Model Tip Print
Lungime maneca(cm) Scurt
Stil Casual
Material Bumbac
Maneca Stil Convenționale
Topuri De Tip Tees
Gen BĂRBAȚI
Guler O-Gât
Nume De Brand JUNVEVOOL
Cu glugă No
Tesatura Tip Postav
Origine NC(de Origine)
Tip De Element topuri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea