9 Butonul Profesionale cu Fir USB Gaming mouse Mouse Gamer 3500 DPI Pentru PC, Laptop, Calculator Desktop PC Joc stanga Dreapta

33.49lei

57.73lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Centechia Nou Mouse cu Fir Mouse de Gaming Inginerie Umană 9 cheie buton multifuncțional design potrivit pentru Stânga și dreapta 1.45 m ecologice țesut linie, transmisie rapida, nu trebuie să vă faceți griji despre linia poate rupt este un complet simetrice mouse-ul potrivit pentru Stânga și dreapta, dacă utilizați stânga și dreapta pentru a prinde mouse-ul, veți obține aceeași experiență.echipat cu cel mai nou joc la nivel de cip IC, potrivit pentru o varietate de jocuri suport full macro de programare, funcții-cheie gratuit setați comutatorul are 20 de milioane de ori de servicii viața nivel de joc patru fișier DPI switch fast, implicit DPI pentru 1000/1600/2400 / 3200DPI, birou jocuri gratuite pentru a comuta decorative de culoare, cu un complet de turnare prin injecție, durabil, nu se estompeze design ergonomic, suport stânga și utilizarea de mâna dreaptă, la stânga și la dreapta butonul funcția de sincronizare.Echipat cu anti-oboseala de îngrijire a mâinilor design. 9 cheie buton multifuncțional design, stânga și dreapta poate fi folosit pentru a schimba și scut chei inutile decorative, iluminat cu culoarea originală, suport lumina pe butoanele stanga si dreapta folosind ulei de cauciuc piele tehnologie, materiale decorative, folosind culoarea originală injecție, anti scratch nu se decoloreaza USB2.0 a semnalului de intrare, cupru anti-interferențe magnetice linie de transmisie.Conectarea la calculator: cu Fir modele Aplicabile: desktop Fotoelectric rezolutie: 3500 (dpi) Numărul de taste: 9 (cheie) Interfata: USB Wireless frecvență de transmisie: USB transmisie Dacă pentru a sprijini ergonomie: Rezoluție de sprijin reglabil: treapta a patra distanta de Operare: 1.45(m) Lucru: Photoelectricity Role de direcție: patru roți Caracteristici: ergonomic, mouse-ul jocuri de Linie de lungime: 1.45(m) Dimensiune Produs: 125MM*73MM*40MM Culoare: Negru si portocaliu/ Negru și verde, 1 x mouse-ul 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: mouse-ul, mouse cu fir lung, lefon mouse-ul vertical, extra mouse de gaming, mouse-ul roccat, joc mouse-ul, microsoft mouse-ul, lichid mouse-ul, mouse-ul fără fir, cutie gamer

Pachet No
Numărul de Butoane 9
Timp pentru a pieței Apr-14
Stil Degetul
Numărul De Model Mouse De Gaming
Greutate brută 130g
Nume De Brand centechia
Tip Cu fir
Orientarea Mâinii Chiar
Origine NC(de Origine)
en-gros,dropshipping Suport
DPI 3500
Numărul de Role 1
Putere Tip Reîncărcabilă
Modul De Funcționare Opto-electronice
Tip De Interfață USB

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea