2 buc Plin Adeziv UV Lichid din Sticla pentru Samsung S9 Plus Lumina UV Pentru Galaxy Note9 Ecran Protector Pentru Samsung nota 20, ultra S10Plus

48.64lei

64.83lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cea mai bună calitate.Cel Mai Bun Pret.Dacă u nevoie, bine ai venit aici.

vă rugăm să urmăriți acest video de mai Sus ,înainte de a instala această protector (foarte important)

periodice 1 set include: sticla : 2 buc

Mare lumină UV :1buc ( Frumos și mai convenabil de a folosi)

Lipici lichid :2 buc

dacă tu crezi că apărătorul nu este în cea mai bună poziție încă puteți regla unghiul de film de protecție înainte de a utiliza lampa

Nu există nici o cerință strictă pentru lipici de utilizare.Este recomandat ca S7 edge , S8, S9 utilizeze mai mult de o jumătate de adeziv; S8 Plus, S9 Plus, Nota 8 Utilizarea de clei.Lumina de timp: 2-3 minute Adeziv putere: Medium (nu deteriora ecranul si nu va cădea cu ușurință de pe)

1.Caracteristica ( 1): Anti - zero , Intimitate, 3D Acoperi Complet, HD, Anti-explozie

2.Caracteristică (2): Anti-amprente ulei de acoperire,pentru a evita petele și de a reduce amprentele de pe ecran

3.Duritatea suprafetei: 9H

4.Grosime: 0.33 mm

5.Scară nanometrică optice adezivi sunt complet absorbit

1. Utilizați o folie kit de curățare pentru a șterge telefonul să fie curate.

2 .Loc de autocolant peste gaura din receptor.Bagi cheia gaura cu o etichetă.

3 .Locul personalizate lipici picături pe plat, curat și fără praf ecrane de sticlă.Utilizați fiecare lipici pentru a utiliza.Este recomandat ca adeziv fi turnat complet.Excesul de adeziv poate fi curățat înainte de a porni luminile.Lipiciul poate fi doar o masă și nu pot fi separate.Picături pe ecran.

4 .Liantul care scade pe ecran poate să nu aibă bule de aer, dacă există bule de aer, de a folosi acul pentru a străpunge cu bule de aer pentru a da drumul aerului.

5 .Elimina eliberarea de film de la folia de protecție și puneți sticla pe ecran, astfel încât paharul de contact adeziv și ușor traduce sticlă într-o poziție adecvată.Nu ridicați de sticlă și lăsați sticla să se despartă de lipici (foarte important).

6 .Așteptați aproximativ 30 de secunde pentru a permite lipici răspândi încet și nivel.

7. Există lipici preaplin, ștergeți cu o cârpă curată.După verificarea de retenție criterii pentru telefonul mobil temperat film, lampa s-a întors și înapoi de trei ori în jurul valorii de marginea de telefon, și după 3 secunde de întărire inițială (nu in mijloc), la marginea de adeziv a fost șters din nou, până când cleiul s-a revărsat. (Prevenirea margini albe sau lung bule pe margini)

8. Așteptați pentru evacuare pentru a finaliza, după ce adezivul se revarsă curat, după poziționare standard a temperat film este îndeplinită, rândul său, pe lumina.În caz contrar casate material.

9. Iradia telefon mobil sub lumină UV și necesitatea de a se aprinde de două ori pentru aproximativ 60 de secunde pentru a atinge pe deplin vindecat-poziție.

Noi modele: Samsung S10 / S10Plus / S10e sfaturi Importante pentru S10 și S10plus instalare (foarte important): Lipici cantitate: se Toarnă cele mai de adeziv în cantitate.Stergeti excesul de adeziv după lipirea de sticlă (în principal pe marginea telefonului).Apoi folosiți lumina pentru a face o fotografie de sus a telefonului (1 minut).Apoi aliniați amprenta pentru a debloca o parte și apăsați-l ușor pentru a stoarce excesul de lipici, apoi aprinde-l.în acest fel,lipici de amprente deblocare parte nu va fi prea gros, Apoi upgrade-ul dvs. de sistem la cele mai recente.Porniți atingere accidentală protecția și atinge sensibilitatea.Apoi re-introduceți, dacă nu puteți înregistra, puteți modifica un alt deget.Unii oameni amprentele nu sunt foarte evidente, astfel încât deblocarea este lent, Unii oameni chiar nu se poate debloca, vă rugăm să înțelegeți sau modifica un alt degetele

Etichete: note9 ecran, samsung galaxy s9 întuneric ecran protector, samsung galaxy s9 ecran de sticlă proteja uv, plin de lipici ecran protector, sticlă s7 uv, 500w spectru cu led-uri, galaxy s9 plus uv, plin crească condus 2000w, sticlă s7 edge uv, iphone 12 xs max

Compatibil Marca De Telefon Samsung
Nume De Brand wukong
Model 6 UV Plin de lipici capacul folie de protectie ecran pentru Samsung Galaxy S10e
Modelul 5 UV Plin de lipici capacul folie de protectie ecran pentru Samsung Galaxy S10
Compatibil Samsung Model Galaxy S7 Edge
Model 4 UV Plin de lipici capacul folie de protectie ecran pentru Samsung Galaxy S10 plus
Model 1 UV Plin de lipici capacul folie de protectie ecran pentru Samsung Galaxy S8
Modele noi Pentru Samsung S10/S10 Plus/S10e
Edge-to-Edge Acoperire Da
culoare Transparent
Utilizarea telefon mobil
Model 3 UV Plin de lipici capacul folie de protectie ecran pentru Samsung Galaxy S8 Plus
Model 2 UV Plin de lipici capacul folie de protectie ecran pentru Samsung Galaxy S9
Alte Dacă u nevoie de a adăuga sticlă sau lipici, bine ai venit aici.
1 Set 2 buc de Sticlă și 2 buc Lipici UV și 1 pc Lumina UV

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea