Camping Set de Vase din Aluminiu se Lipeasca Portabil în aer liber Tacamuri, Ceainic Oală Cookset Gătit Tigaie, Bol pentru Drumeții, GRĂTAR Picnic

59.67lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor Caracteristică:

【Un Camping bun helper】 set de vase foloseste un încapsulate de construcție pentru a economisi spațiu și este ușor de depozitat și de transportat.Acest Cookset este cele mai bune echipamente de supraviețuire pentru tineret camping sau cupluri drumeții.

【Înaltă calitate】 în condiții de Siguranță și non-toxice de aluminiu anodizat făcut tigaie, oală de gătit și ceainic este Ușor, durabil, non-stick de acoperire, ușor de curățat.Vase kit poate fi încălzită rapid pentru a adăuga strălucire naturală călătorie.

【Termorezistentă Mânere】 Izolată mâner de plastic protejează degetele de la temperaturi ridicate; non-alunecare, design vă oferă un ferm și confortabil de prindere.

【Toate-propusese de Gătit în aer liber Set】 Non-stick tigaie pentru prajit alimente; Mare capacitate vas cu capac pentru alimentare sau supa; Portabil ceainic pentru cafea sau apă clocotită; Reutilizabile lingură și boluri, Bambus spatulă și kit de curățare pentru a oferi o perfectă mic dejun / prânz / cină pentru călătoria ta.

Detalii Produs:

Pan: 175 mm x 45mm (sticla de 1 litru)

Oală de gătit: 170 mm x 90 mm (2 L)

Capac: 170 mm Vas: 110 mm x H35 mm

Ceai capacitate: 1 L

Dimensiuni ceainic: burta: 140 mm; Inaltime: 80 mm; Cap: 90 mm; Duza: 18 mm

Capacitate: pentru 2-3 persoane

Etichete: fri pan, hewolf cort, gra, autocolant hikking, tin camping feluri de mâncare, drumeții accesorii copii, fonta cocotte, camping castron de fotbal, turism turism, ul de camping oala

Material din aliaj de aluminiu
Cu Tacamuri sau Nu No
Cu Cooler Bag sau Nu No
Numărul de Utilizatori 2-3 persoane
Pai Lungime NICI unul
Stil în aer liber
Geanta Stil Handheld Coș
Tip oala
Metodă De Purificare A Apei NICI unul
De unică folosință No
Model Y223
Potrivit pentru Camping,Utilizarea De Agrement,De Urgență,Excursie,Picnic
Ori Da
Aspectul RUNDA
Pot Ține Apă Clocotită sau Nu Aplicabile
Metodă De Purificare NICI unul
Capacitate 2L

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea