Litiera Pisicii Deodorant Margele Carbon Activ Absoarbe Strâns Miros De Aer Proaspăt Pentru Pisica Put Șirag De Mărgele De Companie Pisici Livrările De Curățare

32.70lei

42.45lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Litiera pisicii Deodorant Margele Carbon activ Absoarbe Strâns Miros de Aer Proaspăt Pentru Pisica Put Șirag de mărgele de Companie Pisici Livrările de Curățare

Puncte:

1、Aceste deodorant margele de înaltă calitate carbon activ material, de 360 de grade de adsorbție de miros factor, rezolva problema mirosului de la rădăcină, și gust mai de durată.

2、adsorbție Fizică și dezodorizare, zero aroma plus.Non-mascare, real dezodorizare, adsorbție fizică, strâns miros, non-proliferare.

3、Potrivit pentru toate tipurile de pisici sau cutie cu nisip pentru a îmbunătăți cat si mediul in care traiesti.

4、Utilizare: se Adauga 2-3 sticle de dezodorizare margele de fiecare dată, efectul poate dura 2-3 zile.Adaugă dezodorizare margele si se amesteca cu gunoi pisica lopată, în general 4-6 ore după efectul este remarcabil.

5、Sfat: de Fiecare dată când curățați scaun, puteți adăuga 1-2 capace deodorant margele potrivit miros.

Descriere:

1. Fabricat De înaltă calitate carbon activ material, de 360 de grade de adsorbție de miros factor, rezolva problema mirosului de la rădăcină, și gust mai de durată.

2. Adsorbție fizică și dezodorizare, zero aroma plus.Non-mascare, real dezodorizare, adsorbție fizică, strâns miros, non-proliferare.

3. Potrivit pentru toate tipurile de pisici sau cutie cu nisip pentru a îmbunătăți cat si mediul in care traiesti.

4. Utilizare: se Adaugă 2-3 sticle de dezodorizare margele de fiecare dată, efectul poate dura 2-3 zile.Adaugă dezodorizare margele si se amesteca cu gunoi pisica lopată, în general 4-6 ore după efectul este remarcabil.

5. Sfat: de Fiecare dată când curățați scaun, puteți adăuga 1-2 capace deodorant margele potrivit miros.

Parametri:

Nume: litiera Pisicii deodorant margele

Material: gel de siliciu, sepiolit, carbon activat

Caietul de sarcini: 250ml

Greutate: aproximativ 335g

Aplicație: plin tip de litiera pisicii

Caracteristici: adsorbția de miros, dezodorizare și inhibarea

Lista:

1*Pisici deodorant margele

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plata(10 zile pentru străini depozit), vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Etichete: bine silicon litiera pisicii, litiera cu nisip, litiera pisicii scoop, cutie cat casa, kurumi, Iepure drăguț, cutie de gunoi pisica, lepim, miros de pisică, doggy pad

Tip Cat Gunoi De Curățare Margele
Capacitate 250ml
Numărul De Model FC02052
Material Alte
Nume De Brand TAONMEISU

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea