Animal Repeller Anti Latrat Dispozitiv Pet Trainer CONDUS cu Ultrasunete Opri Coaja de Mare Animal Repeller cu lanterna Funcția J-1701

207.91lei

218.85lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dog Repeller Anti Latrat Dispozitiv de Antrenor a CONDUS cu Ultrasunete Opri Coaja pentru animale de Companie mare animal repeller cu lanterna funcția J-1701

Descriere Produs

Caietul De Sarcini: Utilizare:

J-1701 ultra-înaltă putere pentru animale, utilizate în principal pentru a conduce câinele, pentru a preveni muscaturile de caine, pentru a preveni lătrat de câine, de conducere cat; poate fi folosit pentru a expulza pisici si caini, animale, precum lei, tigri, leoparzi, lupi, Vulpi și așa mai departe.

Instrucțiuni:

Împingeți butonul roșu de mai sus față de fișier, cu ultrasunete de emisie, lansare de lumină lumină roșie, pentru că direcția de puternic cu ultrasunete, utilizarea de vii pentru a fi condus sau de lătratul câinilor.Mijloc de fișiere, power off; înapoi fișier, iluminat cu LED lumini.De fiecare dată după utilizarea de reaprovizionare în timp util pentru a menține cele mai bune rezultate

Încărcare:

Opriți alimentarea (mijloc de fișier), aparatul la sfârșitul built-in plug, plug-l în energie electrică, lumină lumină albastră, de obicei 2-4 ore este corespunzător, dacă bateria nu poate boot (Lumina roșie nu este luminos), de a percepe 6-8 ore.

Principalii parametri:

Conexiune de încărcare tensiune de alimentare: AC 100V-240V,

Tensiune de lucru: DC 8.4 V

Vârf de putere: 30W

Presiune acustică: 14x125dB

Măsuri de precauție:

Ca masina de muncă în high-limita de putere de stat, fiecare lansare nu mai mult de 10 secunde, este propice pentru a prelungi durata de viață a mașinii!

Nu închideți urechile oamenilor de a lansa, astfel încât să nu provoace disconfort!

Nu provoca câini pentru nici un motiv!

Fotografii: SPpeo n:

100% Nou in 2018:

/ bucată

/ bucată

Promisiunea Noastra:

Ne promitem că aceste elemente provin de la Fratele nostru Partener Fabrica pentru transport direct cu costuri mai mici și mai ieftine taxa de transport maritim,avem datoria de serviciu într-un an întreg,dacă orice defecte de calitate,vom sta pentru înlocuirea completă sau rambursare completă, fără nici un motiv,dar cumpărătorii ar fi taxe suplimentare taxa de expediere pentru returnare.

Vedere Parțială Catalog

Fabrica De Introducere: Shenzhen Skybess Tech Co., Ltd a început led producția de mobilier din 2007, este un producător profesionale de iluminat mobilier în aer liber și mobilier de agrement, produsele actuale până la mai mult de 150 de articole, care sunt perfecte pentru decoratiuni de gradina, Casa, evenimente, Petrecere, baruri, cluburi de noapte, hoteluri, birouri etc.

Skybess fabrica detine avansate de turnare prin rotație echipament de rotație atelier de turnare, iluminat cu LED test atelier și atelier de Asamblare.Cu un management excelent și echipei tehnice, Și OEM &ODM ordinele sunt binevenite.

Toate produsele noastre sunt conforme cu CE, ROHS, FCC, UL certificat, cu SGS, AMS rapoarte de încercare pentru exportatori.Europeană, Australia, America de Nord, Rusia este principala piață.

Produsele Noastre Principale:

LED minge,Cub LED,LED găleată de gheață,Masă LED,LED Scaun,LED Contra,LED Scaun,CONDUS de ou,lămpi cu LED-uri,LED-uri de plantat,a CONDUS canapea și masă, etc..Fiecare serie este de Led-uri cu diferite dimensiuni și modele.Cu ingineri cu experiență și echipa de service, vom oferi servicii one-stop pentru clientii nostri.

Ghid FAQ:

Cum să fac să nu-Mi curăț produse cu LED-uri?

Doar stergeti produsele cu o cârpă umedă în mod regulat pentru a le menține curate.

Ceea ce face rezistent la apă grad de protecție IP65 Înseamnă?

Cele mai multe dintre produsele noastre au rezistent la apă Grad de protecție IP65 ceea ce înseamnă că sunt complet rezistent la apa.

Există o garanție politică?

Toate LED-produsele comercializate sunt acoperite de un 12 luni și PE locuințe 3 ani în garanție și începe de la data achiziției, pe de vânzare record.

Ce tip de plăți, ai accepta?

Acceptam T/T,Western Union,Card de Credit,Paypal,Comerciale de Asigurare și Plăți Sigure.

Când pot obține prețul?

Noi, de obicei, citat în termen de 12 ore după ce vom primi cererea dumneavoastră.Dacă sunteți foarte urgent pentru a obține prețul, vă rugăm să sunați-ne sau spune-ne în e-mail, astfel încât va vom raspunde anchetă prioritate.

Puteți face design-ul pentru noi?

Da,avem o professinal echipa având o bogată experiență în proiectare laminat,sistem de iluminat în curs de dezvoltare și de fabricație.Te rog, spune-ne ideile dvs. si va vom ajuta să realizeze ideile dvs. într-un element perfectă.Puteți plăti pentru taxa de turnare și propria matriță de yourselfe sau putem coopera la turnare.

Cât timp mă pot aștepta pentru a obține proba/ container și cum să fac dacă nu primesc colete cu succes?

Proba timp de plumb depinde de diferiți mod de transport maritim și diferite țări: uaually DHL/Fedex/UPS 3~7 zile lucrătoare,de 24 de zile nu a primit cu succes pentru o rambursare completă,dar nu sunt incluse motivul pentru cumpărătorului de vămuire a întârzia;Post N/L 10-35 zile lucrătoare,60-90 de zile nu a primit cu succes pentru rambursare completă în funcție de diferite țări,dar care nu sunt incluse motivul pentru cumpărătorului de vămuire a întârzia.

Cât despre mod de transport maritim?

Pentru unele comenzi,oferim suport Gratuit DHL/Fedex/UPS pentru mâinile tale,dar, de obicei, acest produs built-in baterii,unele de agenție de transport maritim nu a acceptat acest lucru, elemente,chiar dacă ți-ai ales necesară mod de transport maritim de la DHL/Fedex/UPS dar vom încerca pentru a satisface cerințele dumneavoastră,dacă nu merge după verificarea cu nostru de agenție de transport maritim,vă vom ajuta să alegeți de transport maritim disponibile drumul de la DHL/Fedex/UPS/TNT/CDEK/Singapore speedpost etc,va vom informa, de asemenea, în avans,dacă nu să ne răspundă în termen de 24 de ore după ce am feedbacked la tine,ne va livra în curând, potrivit recomanda fara o notificare prealabila din nou.

Etichete: anti latrat dispozitiv oudoor, guardian anti coaja, anti coaja de câine, anti coaja, animal de apă repeller, lcd motorola, 50000lm, câine, 1 dog chaser, animale de companie

dimensiune produs 175 mm*108mm
Adaptor De Alimentare Tensiune De Intrare AC 100v-240v
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)
Numele produsului Dog Repeller Anti Latrat Dispozitiv
Timp De Încărcare 6-8 ore
Tip Câini
Numărul De Model J-1701
De Presiune Acustică 14*125dB
alimentare cu energie electrică DC 8.4 v 500mA
Tip De Element Coaja De Descurajare
Net Greutate cu cutie 490g
Nume De Brand skybesstech
Putere De Vârf 30w
Material Plastic
Incarcator Parametri ÎN AC 100V ~ 240V; AFARĂ DC8.4V / 500mAH

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea