Galvanizat Despicare Marmură IMD Shell Accesorii Telefon pentru Samsung A10 A20 A50 S7 S8 S9 S10 Nota 9 Nota 10 pentru Telefon Caz

13.21lei

19.45lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Întrebări FRECVENTE:

1. Cum pentru a plasa o comanda?

Vă rugăm să ne contactați pentru a selecta tipul dorit de design și model, și apoi trimite-ne lista de comandă.Vom plasa comanda si trimite-l la Alibaba e-mail pentru confirmare.

2. Ai o aprovizionare stabilă de bunuri?

Da, avem un furnizor stabil.

3. Cât de multe desene și modele puteți oferi?

Avem mii de modele și mai mult de 400 de modele de telefoane pentru tine de a alege de la.Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau Alibaba manager de tranzacții.

4. Se pot obține sau de a face probe?

Da.Noastre actuale mostre sunt gratuite, dar eșantion taxele pentru ordinele de OEM.Dacă cantitatea de comandă ajunge la o anumită cantitate, proba taxa de participare va fi returnată.

5. Cât despre asigurarea calității?

Vom verifica de calitate înainte de expediere și de garanție de calitate în termen de 90 de zile.Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați în orice moment.

Etichete: en-gros de marmură accesorii, inel marmură femei, compartimentul samsung s7, samsung galaxy nota 10 plus snapdragon, samsung a10 accesorii tigru, inel de telefon de marmură, samsung a10 inscripții, banda samsung s7, caz nota 10, tacamuri marmură accesorii

Caracteristici marmura
Compatibil Marca Samsung
Utilizarea accesorii pentru telefoane mobile
Funcția Cu Degetul Inelar
Dimensiune 6.1
Design marmura
Se aplică Samsung
aplica la1 A10
Tip Pe jumătate înfășurat Caz
aplica la2 Nota 10
culoare negru
Nume De Brand fi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea