2 buc 22 1 Buzunar EDC Card Instrument de Supraviețuire Multi Instrument de Camping Supravietuire Card Kit de Urgenta Pentru în aer liber, Pescuit, Drumeții, Vânătoare

11.73lei

20.61lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică: 1.CARD de CREDIT INSTRUMENT de SUPRAVIEȚUIRE: 22 Multi-Unelte multifuncționale folosește la 1 premium wilderness de supraviețuire card de portofel de dimensiuni unealta!

2.22 REUTILIZABILE IMPLEMENTEAZĂ: mai Multe cârlige de pescuit, prinde cârlige, vârfuri de săgeți, sulă, ace de cusut, lame de ferăstrău, și o pereche de pensete.

3.UȘOR de DEPOZITAT ȘI de TRANSPORTAT: Această aplicație la îndemână portofel instrument conține tot ce aveți nevoie pentru a supraviețui, dacă vreodată într-o situație de urgență.

4.OAMENII CARE au NEVOIE de: Potrivit pentru camping, pescuit, vânătoare, drumeții, geo incasare.Deci, dacă sunteți un pescarilor, hunter, excursionist, acest instrument este esențial lucruri pentru tine.

5.INSTRUMENT de SUPRAVIEȚUIRE CARD CADOU: cadou Util pentru femei, bărbați, tați, tați, copii echipamentul de supraviețuire.Pescuit, vânătoare kit de supraviețuire , rațiile de viteze, de urgență trusă de supraviețuire, excursii de vânătoare unelte de pescuit kit de supraviețuire, drumeții kit.

Caracteristici:

Poate înlocui până la 20lbs de viteze.

Mare "transporta în fiecare zi" (EDC) instrument pentru pregătirea pentru situații de urgență.

Accesoriu Perfect pentru supraviețuire în aer liber, camping, pescuit, vanatoare.

Dimensiuni compacte, greutate redusa.

Ușor de utilizat.

Convenabil pentru a transporta.

Durabil și practic.

Caietul de sarcini:

De Brand nou

Material: oțel

Culoare: argintiu

Dimensiune: aprox. 50*90 mm/2 x 3.5 în

Cantitate: 2 buc

Lista De Ambalare:

2 Set De Supraviețuire Unealta Card

Etichete: edc echipament, edc, instrument de carte, edc multi tool, survival kit de pescuit de apă, unealtă multifuncțională, edc instrument, în aer liber, instrument, paracord survival kit de pescuit, unealta electrică

Caracteristici Durabil și Practic
type1 De Buzunar, Multi Instrumente
Caracteristică Convenabil pentru a transporta
Dimensiune S
Tip Supraviețuirea Unealta Card
Dropshipping Suport

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea