FLIR ONE PRO Telefon Mobil Camera de termoviziune în infraroșu imager HT-102 pentru Android OTG Caracteristici Termice Cal

800.14lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: 1. Ușor de accesorii care pot transforma dispozitivul Android într-un puternic termică cu infraroșu aparat de fotografiat. 2. Portabil și practic: este foarte simplu pentru a vizualiza o imagine în infraroșu sau pentru a măsura temperatura suprafeței de obiecte. 3. Acest produs poate fi folosit pentru HVAC, constructii de căldură diferența de detecție, echipamentele de fotografiere probleme, de întreținere preventivă și predictivă, etc. Descriere: Acest telefon mobil extern de termoviziune este operat de către termică viewer software-ul după conectarea la telefonul mobil pentru sistemul Android.Caietul de sarcini: Culoare:negru Material: metal interval de Temperatură: -20℃ la 300 ° c Precizie: ±3 ° c sau ±5% din citire Rezoluție: 0.1 ° c sau 0.1 ° c banda de Lucru: 8-14µm unghi de vizualizare Orizontal / unghi de vizualizare vertical: 43°±1°/ 43°±1° imagine în Infraroșu rezolutie: 32 * 32 Vizibile imagine rezolutie: 640 * 480 format de Imagine: png format Video: mp4 Frame rate: gHz distanta Focala: fix Funcționare interval de temperatură: 0℃ la 35℃ temperatura de Depozitare: -20℃ la 60℃ Mufa: USB Type-C, Android și sursa de alimentare: alimentare de la dispozitive externe, cum ar pentru telefoane Android Dimensiuni: 59 x 30 x 12 mm Greutate:19g Pachetul Inclus: 1 x Telefon Mobil Extern de Termoviziune 1 x Adaptor 1 x Cutie de Depozitare 1 x Manual de Utilizare Note: 1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.HT-102

Caracteristici:

Acest produs este operat de către"Termica Viewer" software-ul pe telefonul mobil, după conectarea la telefonul mobil ofAndroid sistem.

Este foarte simplu de a vizualiza imaginea în infraroșu ormeasure temperatura de la suprafata obiects.

Acest productcan fi folosit pentru HVAC, constructii diferență de căldură detectionequipment de depanare, de prevenire și predictivemaintenance etc.

De termoviziune pot fi utilizate de zi și de noapte, atâta timp cât obiectul (energie termică) emite lumină infraroșie, acesta poate primi imagini de la o anumită distanță.

Dacă telefonul dvs. nu au USB de Tip C, vă rugăm să folosiți original, adaptor pentru conversie, produsul conține un adaptor.

Confectionata din materiale de calitate, practice și are o durată lungă de viață.

Există o mică cutie de depozitare care pot proteja termica pentru depozitare ușoară.

Funcția: center point de afișare a temperaturii, temperatura punctului de măsurare, de fuziune a imaginilor, oglindire, unitate de temperatură de setare, paleta de setare, de detectare a feței On/Off, fotografii, înregistrare video, poze/video vizionare.

Caietul de sarcini:

Interval de temperatură: -20 ° până la 300 °

Precizie: ±3° ±5% din citire

Rezolutie: 0,1 ° sau 0,1 °

Banda de lucru: 8 – 14µm

Imagini & Video

Unghi de vizualizare orizontal / unghi de vizualizare vertical: 43°±1°/

43°±1°

Imaginii în infraroșu, rezoluție: 32x32

Imagine vizibilă rezolutie: 640x480

Imagine format: png

Format Video: mp4

Frame rate: 9Hz

Distanța focală: fix

Pachetul Inclus:

1 * Telefon Mobil Extern De Termoviziune

Etichete: infraroșu thermometr, att telefoane, cauta shot pro, camera de termoviziune la telefon, infraroșu termic imagine, uti260b, logo-ul flir, împingător de văzut, camera termica, cauta

Utilizare De uz casnic
Dimensiunea De Afișare 1.9 Inci & Sub
Stil handheld
Origine NC(de Origine)
Teoria Termometru Cu Infraroșu
Nume De Brand ACEHE
Tip Display Digital
Putere Tip NICI unul
Max Măsurare A Temperaturii 120°C Și Mai Sus
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea