ASUS UX300 PRO 3200DPI Gaming Mouse Optic cu Fir Mouse-ul USB Laptop PC Soareci

35.06lei

45.50lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Livrare Și Plată:

1. Vom livrat coletul in 1-3 zile dupa ce ai facut plata.

Și următoarele forme de plată sunt acceptate de Balioilhaircare.ro: card de Credit, TT, Western Union și Qiwi wallet.

2. Transportul este transport gratuit prin China post air mail, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90CM, vom folosi EMS, etc sau navă cu două colete sau mai multe colete prin poșta aeriană.

3. Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.

4. Timp de livrare:

1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile.

2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni.

5. Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

6. Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră.Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

Despre Vamale:

1. În scopul de a vă asigura că primiți comanda fara sau mai mici taxe de import, ne va declara ca un "Cadou", cu o valoare mai mică, care nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.

2. Sau ai putea lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ar trebui să ne facă declarații vamale.Suntem bucuroși să urmați instrucțiunile.

3. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.

5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional.Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.

După-vânzare de Servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri:

1. Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2. Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3. Produs de calitate program de procesare:

1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Feedback-ul:

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Vom lucra 6 Zile pe săptămână, de la 9:00 - 18:30 de luni - sambata de la Beijing Timp.

Etichete: joc mini pc, mouse-ul, mouse cu fir lung, joc mouse-pad, asus laptop de gaming, extra mouse de gaming, suport pc gaming, joc laptop, computer laptop-uri, raton mi

Numărul De Model UX300 PRO
Metoda De Urmărire Optice
culoare negru
Acceptă Inginerie Umană Da
Nume De Brand Asus
Pachet Da
SKU Good0476
Mouse-Ul De Conectare Cu fir
Tip Cu fir
Rezoluție Optică 3200dpi
Produse De Stare Stoc
Cerere Desktop, Pentru Uz De Birou, Pentru Uz Casnic, Laptop
Interfață USB

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea