16.5 inch retrovizoare Convexe Golf Oglindă se Potrivesc pentru Ez Go Club Mașină de 180 de Grade Panoramice cu Unghi Larg

81.97lei

106.45lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

OOTDTY Mare impact carcasă ABS cu sfărâma-dovada de sticla si fier de suport.Durabil și stabil.

Carcasa a cristalinului este suficient de strâns pentru a împiedica de vânt și șocuri atunci când conduceți pe drumuri accidentate sau pășuni,nu trebuie să re-poziționat după ce de echitatie pentru o vreme.

Ai nevoie doar de un burghiu pentru a instala oglindă,se referă la învățătura noastră aveți de gând pentru a obține locuri de muncă făcut în 10 minute.

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

DESIGN UNIC----Curbat fier de suport,vă permite să glisați oglinda în sus și în jos pentru a găsi unghiul drept.Notă:vă RUGĂM să ASIGURAȚI-VĂ CĂ aveți O CRUCE de METAL BAR SAU PLASTIC COASTĂ ÎN ZONA PE CARE DORIȚI SĂ MONTAȚI OGLINDA.

SUPER WIDE OGLINDĂ----16.5"x3.2"lentile Convexe pentru a oferi 180 de grade vedere panoramică totul în urmă.Uită-te în oglindă să vezi totul într-o privire rapidă.

De CALITATE SUPERIOARA----impact Ridicat carcasă ABS cu sfărâma-dovada de sticla si fier de suport.Durabil și de înaltă calitate de material pentru a asigura atât de lungă de viață pe toate terenurile și de a spori experiența de conducere.

UȘOR și RAPID de INSTALARE----Cu instrucțiuni de instalare și condiția kit de hardware-ul,puteți obține locuri de muncă făcut în 10 minute.

Coș de Golf Oglinda retrovizoare Stabilit numai, alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus!

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune: app.42cm/16.54 în

Culoare: Ca imagini arată

Cantitate: 1 Set

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 Set x Coș de Golf Oglinda retrovizoare

Etichete: oglinda retrovizoare, 180 oglindă, cărucior electric de golf, golf trolley, ezgo cart de golf, audi a3 acoperire oglinda, aria de golf 5, coș de golf, livina de pliere a oglinzilor, interioare auto oglinda

Extern De Certificare De Testare NICI unul
Tip De Element Oglinda & Acoperă
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea