Rocketek aliaj de Aluminiu usb 3.0 hub 3 porturi adaptor splitter cu SD/TF Card Reader pentru iMac de 21,5 27 PRO Slim Unibody calculator

82.50lei

126.93lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

16400DPI G aming Mouse-ul 16400DPI G aming Mouse-ul USB 3.0 HDD Enclosure USB 3.0 HUB

USB mouse wireless USB mouse-ul fără fir USB KVM Switch Box 1000Mbps RJ45 USB HUB Descriere Produs

Rocketek ultra-subțire de aluminiu premium 3-Port hub USB 3.0 cu SD/TF card reader combo este proiectat exclusiv pentru iMac.Se adaugă trei porturi USB 3.0 și SD/TF card reader sloturi la partea din față a iMac-ul.Nu mai este nevoie să se răsucească cabluri pentru a ajunge la porturile de pe verticală.Acum puteți accesa cu ușurință porturi USB suplimentare și 2 sloturi card reader la un unghi ergonomic!Sale de design elegant din aluminiu completarea perfectă pentru computer iMac.Ea nu are nevoie de nici un software sau complicat procesul de instalare.Cu un design subțire, se economisește prețios spațiu pe desktop.

Vă rugăm să Rețineți: Acesta este proiectat exclusiv pentru iMac lansat în noiembrie 2012 sau mai târziu. (21 inch/ 27inch/ 5K)

Caracteristici

Ultra-subțire, cu durată premium material aluminiu

Adaugă trei porturi USB 3.0 și SD/TF cititor de carduri la computerul dvs.

Suporta SD, SDXC (pana la 2 tb), SDHC, Micro SD, Micro SDXC, SDHC carduri

LED albastru indicator relevă statutul de putere

Salvează pe sincronizarea de timp, cu rate de transfer de date de până la 5 Gbps

Compatibil cu USB 2.0 și 1.1 caietul de sarcini.

Interfață de tip c, numai suporturi de transmitere a datelor

Cerințe de sistem

Mac OS X 10.6 și mai mare

Windows 98SE /me /2000 /XP /Vista /7/8 /10

Linux 2.4 sau mai sus

Conținutul pachetului

Rocketek Aluminiu USB 3.0 Hub cu card reader combo

Ghid De Bun Venit

Alerte De Utilizare

2.4 Ghz wireless dispozitive, cum ar fi tastatură fără fir și mouse-ul cu adaptoare, nu poate lucra din apropiere de dispozitive USB 3.0 sau hub-uri.Conectarea la un port USB 2.0 este recomandat.

Acest hub nu este conceput pentru a servi ca un independent încărcător și nu va percepe o tableta iPad sau orice alt dispozitiv cu non-standard de cost cerințe.

Pentru o conexiune stabilă, dispozitivele conectate la 4-Port Hub USB 3.0 nu trebuie să depășească un combinat de curent de 5 volți de 900 mAh.Hard discurile externe ar trebui să fie conectat la o sursă de alimentare externă.

1.Ultra-subțire Versiune Imbunatatita: de Lungă durată premium material aluminiu conceput pentru a completa produsele Apple.Nu mai banding-te la unghi ciudat doar pentru conectarea unui dispozitiv USB de pe iMac.

2.Aduce mai mult de trei porturi USB și SD/TF card cititorii la partea din față.Suporta SD, SDXC (pana la 2 tb), SDHC, Micro SD, Micro SDXC, SDHC carduri.

3.Super-viteza USB3.0 porturi salva pe sincronizarea de timp, cu rate de transfer de date de până la 5 Gbps.Compatibil cu specificațiile USB 2.0 / 1.1.

4.Anti-alunecare de cauciuc furtune pentru stabilitate completă poate proteja iMac-ul de la zgârieturi; LED Albastru indicator relevă statutul de putere; Built-in de protecție la supratensiune protecție dispozitive; Ușor de configurat.Plug & Play, Hot-Swappable.

5.Proiectat exclusiv pentru iMac Slim Unibody-model lansat în noiembrie 2012 sau mai târziu. (21 inch / 27 inch / 5K); sistem de Operare compatibil cu OS X 10.6 și mai mare, Windows 98SE /me /2000 /XP /Vista /7/8 /10, Linux 2.4 sau mai sus.

Etichete: micro xc, cititor de card sd, 2011 imac, a1312 imac, port usb, oamenii de calculator, hub ugreen, de sex feminin cititor de carduri usb, cititor de sd, calculator personal accesorii

Plug standard NICI unul
culoare Țeapă
Pachet Da
Funtion Cititor
Porturi 6
Lungime 11.5CM
Intrare USB 3.0
Certificare CE, ROSH
Compatibilitate SDXC, SDHC, SD,Micro SDXC, SDHC , Micro SD
Nume De Brand Rocketek
Funcția Hub USB 3.0 cu SD/TF Card Reader
Tip De Interfață USB 3.0
Material Aluminiu
STANDARD USB 3.0
Origine NC(de Origine)
Ieșire 3 porturi usb 3.0 și SD, mirco SD card reader
Numărul De Model HC413
Descrii usb 3.0 combo

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea