Copil Copii Reglabil Șorț și Pălăria Bucatar Set de Bucătărie pentru Gătit Uniformă de Copt Pictura de Formare Purta Băieți Fete Costum de Halloween

18.54lei

23.78lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Setul Include : 1 buc Copii Șorț, 1 buc Pălărie Bucătar

Stare : Brand New

Material : Poliester

Caracteristici :

Pachetul include 1 buc șorțuri și 1 buc pălărie bucătar, un bun articol de îmbrăcăminte pentru copii care doresc pentru a vă ajuta să gătească sau DIY în bucătărie.

Realizate din material poliester, fără decolorare, nici o deformare, ușor și durabil, moale si confortabil, poate preveni în mod eficient murdăria.

Șorțul este proiectat cu o reglabile curea de gât și talie legături, ciuperci în formă de pălărie bucătar cu elastic in spate pentru a permite pentru a se potrivi mai bine.

Vin cu un buzunar util în mijlocul platformei, poate ușor să țin gătit și de copt, accesorii, sau pensula pictură, artizanat și instrumente de artă.

Perfect pentru bucătărie, de gătit, de copt, de formare, clasa de pictura, aniversare, Halloween, Crăciun și Anul Nou, petreceri, ușor de a decora cu marker, cu vopsea, fier sau broderie.

Dimensiuni :

#S: Șorț lungime(exclude halter) 54/21.0", Șorț latime 34cm/13.5", Pălărie: circumferinta capului 46-54cm/18.0-21.0"(pentru Varsta de 2-4 ani)

#M: Șorț lungime(exclude halter) 57/22.5", Șorț latime 39cm/15.5", Pălărie: circumferinta capului 48-56cm/19.0-22.0"(pentru Varsta 4-8 ani)

#L: Șorț lungime(exclude halter) 60/24.0", Șorț latime 44cm/17.0", Pălărie: circumferinta capului 48-56cm/19.0-22.0"(pentru Varsta 8-12 ani)

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Etichete: 0 copt, diamant vopsea, șorț de bucătărie, drrsses copii, decor tort instrument, hat pentru femei, ul de gătit, uniformă școlară, instrument de bucatarie, escurreplatos cocina

Tip De Element Accesorii
Tesatura Tip Postav
Gen BAIETI
Material Poliester
Numărul De Model 1 buc Copii Șorț, 1 buc Pălărie Bucătar
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea