Aachoae Maxi Lung Femei Rochie De Vara Boem Folie Cu Imprimeu Floral Plaja Dress V Gâtului Split Maneca Scurta Volane Sundress Vestidos

56.45lei

86.84lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Maxi Lung Femei Rochie De Vara Boem Folie De Imprimare Florale Rochie De Plaja Sexy V-Neck Split Maneca Scurta Volane Rochie Vestidos

Dimensiune: S M L XL XXL

Sezon: Vara rochie

Stil: Boem plaja lunga maxi rochie

Model: Imprimate rochie pentru femei

Suport: En-Gros & Dropshipping

Notă:

1. Asiatice dimensiuni sunt de la 1 la 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.Alege o marime mai mare dacă dimensiunea între două dimensiuni.Vă rugăm să permiteți-2-3cm diferențe datorită măsurare manual.

2. Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a cumpăra un articol, dacă nu știți cum de a alege dimensiunea, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

3.După cum știți, computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL,EMS,Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate).

Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul de pe acest site de numărul de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați ,vă putem ajuta să-l extindă .Deci banii nu în contul nostru.Și vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări coletul până când îl primiți.

Etichete: batwing tunica, tin rochii, eb rochie din satin, dot polka, african dashiki maxi rochie, albastru rochie de imprimare florale, halat femei, dg bluze, rochie de vara, buykud florale rochie

Talia imperiul
Model Tip Print
Caracteristică rochie boem
Silueta Se potrivesc și Flare
Material Poliester
Decolteu V-Neck
Maneca Stil Maneca Fluture
Decor Mare split sexy rochie de plaja
model Imprimate rochie pentru femei
Nume De Brand Aachoae
Numărul De Model 7529, 7601, 7606, 7615
Origine NC(de Origine)
Suport En-Gros & Dropshipping
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Sezon rochie de vara
Lungime maneca(cm) Scurt
Stil Boho, Plaja, Casual, Elegant, Petrecere, Vacanta
Gen FEMEI
Pachet 1* Maxi rochie
Dimensiune S M L XL XXL
Ocazie Rochie lunga de plaja

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea