1 buc Văl Creative Confortabil Batiste Pătrat Prosop Hiphop Văl Masca Basma pentru Femei Prieteni

13.67lei

26.30lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Imprimarea articole pentru acoperirea capului este deosebit si frumos, culoarea este luminos și frumos, prietenos cu pielea, netedă și moale.Este perfect pentru a participa la o petrecere, sau de călătorie de familie, sau du-te la munca potrivite pentru tine în diferite ocazii.În plus, de asemenea, pot fi aplicate pentru împachetări, șaluri, eșarfe, plaja acoperă, baticuri, geanta accesorii.

Caracteristici

- Culoare: Portocaliu si Albastru

- Material: tesatura de matase imitat.

- Dimensiune: aproximativ 60x60x0.05cm/23.62x23.62x0.02inch

- Aceste văl sunt un accent perfect la orice tinuta.Poate fi purtat în jurul gâtului, capului, sau parul la fel de bine ca pe o pălărie sau o geantă de mână și așa mai departe.

- Atingeți și Simt: Simt elegant netedă și moale atunci când atingeți acest pătrat eșarfă este, de asemenea, ușor și respirabil, elastic este excelent.

- Perfect pentru a participa la o petrecere, sau de călătorie de familie, sau du-te la munca potrivite pentru tine în diferite ocazii.

- De asemenea, pot fi aplicate pentru împachetări, șaluri, eșarfe, plaja acoperă, baticuri, geanta accesorii.

Simțiți - vă ca un fără margini eșarfă sau purtați-l ca un văl.

Lista de ambalare

1 x Hiphop Văl

Etichete: armata balaclava, balaclava femei, bandană masca, masca de fata văl, capac masca de fata, balaclava tricot, Balaclava Masca De Fata, bandană masca de fata, fata pălărie, batista masca

Material Bumbac
Model Tip Print
Stil Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea