Ceai de cânepă cu parfum 50 gr Ceai Puer semințele de cânepă verde, frunze de ceai Verde ceai verde, ceai de cânepă, ceai negru, ceai de frunze de Cânepă

81.22lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Oregano

"Pe bază de plante de Colectare de cânepă cu parfum"

La medic de sex feminin-doar ca, in vremurile vechi, nobil și plante medicinale, a vorbit despre parfum din comun.Aceasta planta este folosită în tratamentul problemelor ginecologice și tulburări de hormon de fundal.Iarba este utilizat în complex taxe, care pot fi utilizate în etapa de planificare a sarcinii pentru a crește fertilitatea.

În conformitate cu proporția de colectare, 30% parfum și 70% cânepă, am atins un maxim de proprietăți utile de a crea o băutură, care pot potrivi perfect pentru utilizarea de zi cu zi.Un unic blând aroma de parfum și unică de terpene de cânepă va relaxa și elibera de tensiune, după o zi grea de muncă.

Pentru a vă oferi toate cele mai valoroase, manual colecta plante cu flori parfumate, frumos împărțind-o în nu o dimensiune mare de tulpini, frunze și flori de la alb la violet.

Nivelul & GE; %, CBM

Atenție!Ceai nu funcționează pe corp ca un debilitante substanță!

Etichete: strecuratoare pentru ceai în ceașcă, rus, flori de cânepă, fl studio 20, menora, masina de rusia, pu er tea, fl studio 20 software, frunze cana, mini puer

Varsta 3
Certificare Există
Gust Cimbru
Origine RU(de Origine)
Greutate (kg) 0.05
Tip De Element Pe bază de plante
Principalele Ingrediente Cânepă și chabresse frunze
Numele Departamentului TOATE
Nume De Brand Hempstore de Hempico
Clasa Premium
Varietate Alte
Ambalare geanta
Termen De Valabilitate 3 ani
Stil Ceai Vrac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea