Neopren de Talie Antrenor Corset de Slabit Vesta Sudoare Costum Sauna Rezervor de Top Curbele Corpului Formator pentru Pierderea in Greutate Shapewear

49.06lei

98.11lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

♣UPGRADE de ARDERE a GRASIMILOR TESATURA♣ – talie vesta de formare este, de înaltă calitate 100% Neopren, care este extrem de flexibil, respirabil și umiditate wicking.Netedă la atingere, confortabil de purtat.Ideal pentru Yoga, recuperarea Postpartum, sală de Gimnastică, Sport, care Rulează. ♣BRETELE REGLABILE♣ – Conceput ca U-de tip deschis bust stil cu bretele reglabile.Eficient sanilor push up și control ferm al axile spate moale de grăsime.Poti purta propriile tale preferate sutien de a se bucura de maxim de confort si libertate de flexibilitate. ♣CONSOLIDA 6 SPIRALĂ din OȚEL OASE♣ – sunt 6 spirală din oțel oase în talie antrenor, care oferă complete specifice de compresie la stomac.S-ar putea ajuta sa arzi burtica ta axunge și de a reduce talie.Acesta susține, de asemenea, la spate, care vă ajută să vă îmbunătăți postura ta în mod eficient.Cadou Ideal pentru toate femeile care iubesc pese de forma corpului lor. ♣3 RÂNDURI de CÂRLIGE ȘI ÎNCHIDERE FERMOAR DESIGN♣ – Dublu presurizare face mai stricte sau mai laxe atunci când doriți.Acesta poate fi folosit pentru a controla abdomen și spate, ascunde grăsimea de pe talie și să vă dea o forma clepsidra.Potrivit pentru toate tipurile de oameni.Aceasta ajută la reducerea 3-5 centimetri în talie doar de a pune pe. ♣RECUPERARE POSTPARTUM ȘI PIARDĂ în GREUTATE♣ – Acest postpartum shaperwear ajută la îmbunătățirea postura, reduce umflarea și de a sprijini muschii abdominali de bază.Combinație de țesături și oțeluri oferă suport lombar pentru a arde de grăsime de repede.Ia-ți corpul înapoi la fostul său post nastere.

Bretele Reglabile

2 bretele reglabile asigura că se poate potrivi la majoritatea măsura,trunchi lung &trunchi scurt, vă dau un sexy curba naturala.

Firma Cu Fermoar & Cârlig

3-rând-cârlig de închidere face foarte ușor de a pune pe și de pe,și puteți ajusta dimensiunea ca iti place,iesi cu fermoar-l facă mai multă securitate.

Țesături Confortabile

Clasa de Top elastic moale, țesături elastice,flexibile și respirabil, țin să te simți mult mai confortabil de purtat toata ziua.

Suport Din Oțel Oase

2 oțel oasele ofera un plus de sustinere pe burta/spate și pentru a reduce talia,ajuta la ameliorarea dureri de spate și de a îmbunătăți postura ta.

Bine ati venit la magazinul nostru În scopul de a face să ai o fericită călătorie de cumpărături la magazinul nostru și pentru a evita orice neplacute aftersale probleme, vă rugăm să luați câteva minute pentru a citi câteva sfaturi.Sunteti invitati sa ne contactati prin mesaj sau e-mail!Transport 1. Suntem oferim transport Gratuit: Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim, ePacket, China Post Air Mail.Expres Transport: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Ca de obicei, suntem oferim transport Gratuit nava de Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim, dacă vrei trimite prin China post Air Mail, ePacket, va rugam sa ne observe. 3. De ePacket: în General, vom default nava de ePacket în statele UNITE ale americii și RUSIA, va nevoie de aproximativ 10-30 de zile de Lucru pentru transport maritim. 4. Livrare în Canada,AUSTRALIA, marea BRITANIE, și alte țări Europene nevoie de aproximativ 25-45 zile de lucru. 5. Dacă aveți nevoie de elementul de urgență și doresc nava de Transport maritim Expres, atunci când, pentru, Înainte de plătit, pls Contactati-ne pentru Express de Livrare, vom Calcula Exprima costul de transport maritim pentru tine, și se adaugă la ordine, atunci poti sa faci plata. 6. Balioilhaircare.ro Standard de Transport, ca de obicei dura aproximativ 25~50 de zile de lucru. 7. China Post Air Mail, ca de obicei, va dura aproximativ 20 de~35 de zile de lucru. 8. ePacket, ca de obicei dura aproximativ 7-25 zile de lucru. 9. DHL, Fedex, ca de obicei, să ia aproximativ 3~7 zile de lucru. 10. TNT, Aramex, UPS-uri, ca de obicei, să ia aproximativ 2~7 zile de lucru. 11. EMS, ca de obicei, să ia aproximativ 3~7 zile de lucru.Ziua de lucru este de luni până sâmbătă și de la 9 dimineața până la ora 6 pm.Nava de la NOI: 1.Articolele vor fi trimise în 24 de ore. 2.Nici transportul pe Week-end și de Sărbători.Nava de CN: 1.Articolele vor fi trimise în 48 de ore. 2.Nici transportul pe Week-end și de Sărbători.Suntem acorde o atenție la dumneavoastră pentru a vă în timp, dar vă rugăm să nu vă faceți griji dacă apare mai târziu, va vom contacta compania de transport maritim pentru a păstra legătura cu tine.

Etichete: facial vapor, baie, saună, lenceria transparent femeie, body sexi, costum sauna pentru femei, top femei, lenjerie de corp, talie antrenor sa, corset femei, corset femei

Shapewear Talie antrenor, Femei formator, Lenjerie de corp Slăbire
Shapewear2 Femei vesta, Femei Shapewear, Talie Antrenor body shaper
Tip De Element Formatorii
Tesatura Tip Satin
Decor NICI unul
Origine NC(de Origine)
Feature3 Acceptă obosit sprijină și ajută la îmbunătățirea postura
Caracteristică Aplatizeaza abdomenul, instantaneu, fără a exercita
Material Shell
Sugestiv Sexual No
Nivelul De Control Firma
Gen FEMEI
Feature2 Reduce dimensiunea burta și îmbunătățită presiune pe burta
Obscene Imagine No
Numărul De Model 9872
Grosime STANDARD
De Transport Maritim De China, Statele Unite Ale Americii
culoare negru
Nume De Brand miss moly
Ocazie Sport,Yoga,De Zi Cu Zi,Box
Dimensiune S/M/L/XL/3XL
Design Fermoar Cârlige Și Ochii
Facilitate4 Postura corectă eliberarea talie și dureri de spate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea