ZADORIN Nou de Lux Lungi Faux Blana Femei Groase de Iarna Cald Haina Plus Dimensiune Pufos Faux Blana Haina Haine abrigo piel mujer

206.47lei

382.33lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Patruzeci și două de mii o sută șaptezeci și nouă

Acest strat este Nouă Sfert Maneca , vă Rugăm să consultați primul Model de Fotografie, dacă doriți mai maneca, vă rugăm să ne contactați!

Dimensiunea Diagramă (1 inch = 2,54 cm)

Dimensiune

Umar(cm)

Bust(cm)

Maneca(cm)

Talie(cm)

Lungimea totală

S

37

88

43

-

69

M

38

92

44

-

70

Am

39

96

45

-

71

XL

40

100

46

-

72

2XL

41

104

47

-

73

3XL

42

108

48

-

74

4XL

43

112

49

-

75

5XL

-

-

-

-

-

Țiglă de măsurare, uneori, pot avea o eroare, dar întotdeauna în termen de 2 cm * Observa!Pls se referă noastre dimensiune masa înainte de a cumpăra , și vă puteți compara dimensiunea cu haine similare pentru a alege dimensiunea, dacă aveți nevoie de ajutor, pls nu ezitați să ne contactați. * Pls permite mică diferență de culoare cauzate de aparatul foto și monitoare de calculator.Vă mulțumesc!Conditii de plata

1. Acceptam Alipay aici.

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Mod de transport maritim:

1. Am transport gratuit prin China Post Air Mail, acesta are nevoie de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare, sa depinde de destinație.Dacă nu primiți coletul în 45 de zile de la livrare, va rugam sa ne contactati pentru a verifica, și vom prelungi timpul pentru tine de la prima dată.

2. Dacă aveți nevoie urgent de produse, oferim, de asemenea, serviciul express (DHL / FedEx / Aramex/ EMS) .Trebuie să plătească costul de transport maritim.Orice întrebări, pls contactati-ne.

Servicii:

1. Pentru orice motiv, nu se satisface cu element, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce primiți postul, dar trebuie să plătească costurile de returnare.

2. Dacă elementul este defect, pls spune-ne imediat pentru a înlocui sau repara.Dacă nu este disponibil, va vom returna plata la tine.

Etichete: haina, jacheta femei, rafală de faux blana femei, haina blana, im haină de blană, pur haina, hanorac femei, brand de lux femeie, mng haină de blană faux, casual femei

Maneca Stil Regulat
model Femei Faux Blana
Tip Slim
Lungime maneca(cm) Nouă Trimestru
Ambarcațiunile\Technics Culoare Naturala
Ambalare 1 buc / opp sac
Guler O-Gât
Decor Îmbinat
culoare Camel, Gri, Negru, vin roșu, Fushia
Îmbrăcăminte Lungime mult
Numărul De Model Y196
Stil Gros De Blană Cald
Nume De Brand ZADORIN
Tip De Închidere Acoperite Buton
Sezon Toamna, Iarna
Dimensiune S- M- L-XL-2XL-3XL-4XL
Material Faux Blana

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea