Pentru Infiniti Q50 2016 2017 2018 2019 Faruri LED Assenmbly OEM Auto Lumina de Piese Auto

1 507.20lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Probleme au nevoie de atenție

-O unitate includ un singur plin de faruri.Dacă ai nevoie de cuplu, vă rugăm să plasați o comandă cu două unități, și vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a observații partea din stânga sau dreapta. - Dacă aveți nevoie să plătească pentru această tranzacție într-un alt mod, vă rugăm să ne contactați oricând. - aceasta este un tip special de produs, dacă nu probleme de calitate, acesta nu va fi returnat si schimbat o dată vândute. - Odată ce plata este clar, vom începe procesul de comanda în termen de 3-5 zile lucrătoare.

Introducere

Stimate client: Acest magazin este dedicat de vânzare mid-to-high-end branduri de piese auto, inclusiv farurile, masina fata înconjoară, stopuri, volan, iar unele piese de mici dimensiuni (balasturi, cabluri de adaptor, becuri, etc.) Toate produsele sunt pe rafturi, una după alta.Dacă există clienți care trebuie să știți despre alte produse sau pentru un număr mare de produse on-line, ne puteti contacta on-line.Putem răspunde la întrebările dumneavoastră în orice moment și a vă oferi servicii.Vă mulțumesc pentru cooperare.

După-servicii post-vânzare

Dacă aveți orice întrebări de la primirea produsului, vă rugăm să folosiți "Contactul Vânzător" link-ul pentru a ne trimite un mesaj!Odată ce am primit comanda, un feedback pozitiv va fi automat trimis la tine în semn de recunoștință .Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit feedback-ul nostru, va stam cu placere corecta acest lucru și trimite-l manual.Ne-ar aprecia foarte mult dacă ne lăsați un feedback pozitiv cu rating de 5 stele.Dacă vă simțiți că merităm un feedback neutru sau negativ, vă rugăm, CONTACTAȚI-NE înainte de a părăsi orice feedback-ul, să ne dea o șansă de a face lucrurile bine și se lasă impresia cea mai pozitivă!

Etichete: angel perna, infinity q70 faruri, angel perna, fx35, lampa led, infiniti q50 autocolant, alb faruri auto, infinit q50 faruri, infiniti q50 faruri tenta, faruri optice, masina

Origine JP(de Origine)
Tensiune 12V
Garanție 1 An
Anul aplicabile 2015 16 17 18 2019
Certificare NICI unul
Funcție De Lumină Pentru Viraje cu sau fără
Model De Masina Q50 Q50L
Marca Auto INFINITI
Faruri tip led

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea