4X Jig Cârlige 1/0-9/0 Calitate Premium cârlige de pescuit la marea Grele jigging pește cârlig din oțel carbon de Înaltă jig cap de pescuit

20.61lei

25.77lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

JK Pescuit HJ Jigging Cârlig Pachet

JK e HJ 4X Puternic Grele Speciale Ajuta cârlige sunt grele cârlige, care sunt construite cu Rugina-rezista strat pentru final de apă sărată de jocuri de noroc.Cârlig punct este chimic ascuțit pentru final de penetrare și claritate și față-verso forjate pentru conditii grele de utilizare.

Caracteristici:

- 4X Puternic Personalizate Cârlig. - Verso forjare. - Din Punct De Vedere Chimic Ascuțit. - Rugina-Rezista Tin De Acoperire.

Sfaturi:

1. Datorită varietate de diferite ecrane și condițiile de iluminare, afișate produsului poate sa difere de produsul real culori afișate pe ecran.Vă rugăm luați notă de diferitele situații care pot provoca unele inconveniente. 2. Exercițiu de atenție așa cum este ambalat materiale sunt extrem de clare, păstrați departe de copii. 3. Le folosesc doar pentru scopul propus.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, ul jig cap, jk wrangler, cârlige jk, dragoste pesca, cârlig de pește, tautog jig cap, rapid jig cârlig, madai jig cârlig, l cârlig de pescuit

Tip Cârlig Ghimpată
Cu Rigla sau Nu No
Nume De Brand JK
Poziția Ocean Barca De Pescuit
Material Oțel Carbon De Înaltă
Undiță Culoare ARGINT
Undiță De Acoperire Placare Cu Nichel
Dimensiunea catalog 1/0.2/0.3/0.5/0.7/0.9/0.
Forma Carlige De Jig

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea