Visionking Refracție Astronomică Telescop cu Trepied Portabil Cer Monocular Telescopio de Observare Spațială Adaptor Telefon

168.23lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Clar diafragma: 70mm (2.4 ")

Lungime focala: 300mm.f / 4

Oblic oglindă: 90 °

Înălțime maximă: 38cm

Mărire maximă din această secțiune: 150x (obiectiv distanța focală / ocular focală * de mai multe ori Barov mai multe = mărire maximă)

Calibrul este cel mai important indicator pentru selectarea unui telescop.Calibrul este direct proporțională cu claritatea și preț.

A. Despre funcția:

Acest lucru poate cântări aproximativ 2 kilograme și poate vedea insula circulară a lunii.Trepied inaltime: 38CM.

B. Despre configurare:

Lungimea focală este de 300mm iar calibrul este de 70mm.Acesta este echipat cu două oculare: H6 (pentru zi de vizualizare) și H20 (noaptea sa ma uit la luna), și este de asemenea echipat cu un 3x Barov obiectiv și un 1,5 x ortografice obiectiv și o lună de lentile.Luna Oglinda: Pentru că există o mulțime de lumină reflectată de interferență atunci când observarea lunii pline, folosind Luna Oglinda poate elimina aceste interferențe și de a face suprafața lunii mai clar.Atunci când utilizați, vă rugăm să șurub luna obiectiv în fir de pe partea inferioară a ocularului, și apoi conectați ocular la zenith-obiectiv.

C. Despre multipli:

Oculare: H6mm, H20mm multipli: 300/6 = 50 de ori, 300/20 = 15 ori.Dacă un 3x Barov obiectiv este selectat, sunt multipli 50X3 = 150x și 15X3 = 45; plus un comision de 1,5 x pozitiv lentile, imaginea este o imagine pozitivă, și multiplii sunt: 50X1.5 = 75x și 15X1 .5 = 22.5 ori.Asta este: minim mărire: de 15 ori, mărire maximă: 150 de ori.

D. formula de Calcul:

Obiectiv distanța focală / ocular focală * de mai multe ori Barov mai multe = mărire maximă

Obiectiv distanța focală / ocular focală = mărire

E. Instalarea secvențe:

Suport trepied primul rând, și apoi atașați obiectivul baril.După baril obiectiv este fix, instalați un detector de lentile (folosit pentru a găsi inițial obiectul țintă) pe baril obiectiv, și apoi instalați ocular (ocularul 2 alegeți 1).După găsirea țintă mare, apoi debug cu diferite oculare.Notă: Pentru prima dată, să fie pacient și pacientul!Posibilitatea de a astronomice răutatea este foarte, foarte mic, să nu mai vorbim că fiecare telescop a fost strict verificate înainte de am lansat-o.

F. desigur, cele mai multe nu este singurul.Aceasta depinde în principal de cuprinzătoare factori, cum ar fi de calibru și distanța focală.De exemplu, ferestrele casei sunt mari, lumina este naturală, și punctul de vedere este clar.Este același motiv.

G、 atunci Când se utilizează un 3x Barov obiectiv, instalați mai întâi Barov obiectiv și apoi ocular.

(Pentru a atașa un Barov obiectiv, trebuie să scoateți capacul ocularului dispozitiv echipat.)

H.Notă: Doar două oculare (H6mm, H20mm) pot fi instalate în același timp.

Două teleconverters (3x Barov și 1,5 x pozitive) pot fi selectate în același timp.

Pachetul Inclus:

1X Kit Telescop Astronomic

{infomodule}

Etichete: riflescope visionking, hewolf cort, camera astrofotografie, telescop, telescop monocular, antic astronomie, telescop astronomic profesional, copilul binoclu, binoclu monocular luna, binoclu

Numărul De Model SKUE17835
Nume De Brand SGODDE
Origine NC(de Origine)
Tip Monocular

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea