1:47 66cm X 48cm NOI B-17G Aer Cetatea Bomber 3D Hârtie Model de Spațiu Bibliotecă Papercraft Casa de Carton pentru Copii Jucării de Hârtie

32.33lei

40.43lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Citiți Înainte de Cumpărare Hârtie model de asamblare este un lucru dificil pentru incepatori.Când ai învățat-o, este un lucru foarte interesant.Vă rugăm să înțelegeți.Ai nevoie de un bun spațiu pentru imaginație și capacitatea.Aveți nevoie pentru a utiliza unele instrumente, inclusiv lipici, foarfece, cuțite, scorpioni, etc. Puteți alege diferite niveluri de dificultate, în funcție de abilitățile dumneavoastră.Dacă aveți probleme cu asamblarea.Noi va putem ajuta Ați achiziționat deja, dar nu se poate termina, te rog, lasă-mă să știu, aș putea să te ajut.Te rog nu-mi da feedback-ul negativ.Vă mulțumesc!Dacă aveți încredere, să ne bucurăm de ea....Descriere produs Nume: B-17G Aer Cetatea Bombardier Scara: 1:47 Terminat dimensiuni: 66cm x 48cm factor de Dificultate: 4 Stele ( 5 Stele este cel Mai Dificil)

* PLATA: Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe produs.

Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.

* LIVRARE: 1. Timp de preparare:avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în Balioilhaircare.ro, dacă doriți să modificați înainte de a ne expediați-le, vă rog să observați-ne noua adresa.

3. Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate.

4. Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

5. Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.

* Despre Taxe Vamale: luând În considerare, pentru beneficiul clienților noștri, suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.Vă rugăm să înțelegeți,cu toate acestea,taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.

Ne cerem scuze sincer pentru tine, dacă luați orice neplăcere.Vă mulțumesc! * FEEDBACK: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele.

2. Dacă tu nu mulțumiți de produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul, W e o garanție că vom 100% slove orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți.Comunicarea este cel mai bun mod . * SERVICII: 1. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca întotdeauna să te ajut, sper să se stabilească un fericit și lung de afaceri cu tine.

2. Vă rugăm să ne contactați prin mesaj înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere și disputa de pe site-ul.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. *Drepturi de autor:ODILO

Etichete: papercraft model din hârtie, clădire mare kit, elon musk, spacex, Nava, pictura murala stencil, elon musk tricou, spațiul cosmic, 3d papercraft, carton nava

Coduri de bare No
Tema Muzica
Material carton
Nume De Brand ODILO
Numărul De Model 1
Intervalul De Vârstă Adulti
Certificare 3C
Avertizare model de hârtie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea