Puella Magi Madoka Magica Cosplay Accesorii Madoka Kaname Costum De Luptă Sufletul Gem

33.03lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Inclusiv:Piept sufletul gem

Material:PU rășină,Spray de aur

Caietul de sarcini:lungimea totală este De 6 cm,lățimea este de 2.3 cm.

Greutate:0.1 KG

Timpul nostru de lucru

Suntem păstrarea online la Ora de Est PM20:30-AM-11:30(a doua zi)de zi cu zi.

Vom raspunde e-mail în 24 de ore.

După-vânzare de servicii

Dacă aveți orice întrebare cu privire la bunurile achiziționate în magazinul nostru, vă rugăm să contactați cu noi.

în cazul în care dimensiunea sau stilul de costum achiziționate în magazinul nostru nu este cel comandat, va vom schimba și a trimis-o în 1~3 zile lucrătoare după ce am primit returnarea bunurilor, iar noi va oferim la și de la costul de transport maritim.

Dacă găsiți orice probleme de calitate după primirea costum, vom schimba și a trimis-o în 1~3 zile lucrătoare după ce am primit returnarea bunurilor, iar noi va oferim la și de la costul de transport maritim.

Vă rugăm să verificați cu atentie dimensiunea de costum în măsurarea diagrame vom da înainte de cumpărare-l.

Dacă alegeți mărimea potrivită și trebuie să fie înlocuite, cumpărătorii trebuie să plătească de Transport maritim și de tarifare.După ce a primit haine, amenajat pentru haine noi.

În cazul în care dimensiunea de costum în magazinul nostru nu este de a se potrivi corpul tau, te rog da-dreapta dimensiune și putem proiecta în mod special pentru tine.Dacă v-ați dat dimensiunea greșit, nu vom oferi o rambursare.Procesul de personalizare nu poate anula comanda.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Culoarea costumului este în acord cu costum fotografie pe care o afișa în magazinul nostru online.Din cauza un pic diferit între fotografie veți vedea pe ecranul computerului și o fotografie de la camera foto, așa că poate există un gunoi aberatiile cromatice între obiect material și obiect material foto care afișează în magazinul nostru online.Nu vom oferi rambursări la întrebarea de un pic de aberație cromatică.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați!

Etichete: madoka, verde zentai, Madoka Kaname, copilul moana, figma overwatch, madoka magica, kyubey, madoka mini, madoka bijuterie inima, madoka magica

Utilizare Specială Costume
Tip De Element Arme & Armuri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea