Rotirea Suport pentru Laptop Reglabil pe Înălțime Aluminiu Laptop Riser Suport Portabil Ergonomic pentru Notebook MacBook Air Pro

19.82lei

26.76lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1. Reglabil - Șapte înălțimi poate fi ajustat în mod liber de la 10,2 cm la 16,6 cm.Puteți îndrepta talie și scuti de col uterin și de gât, oboseală, se simt confortabil să lucreze.

2. Durabile - a Făcut de ușor ABS cu non-alunecare de cauciuc tampoane pentru a păstra laptop-ul în loc, puternic și de încredere, nu este ușor să se estompeze.Compatibil cu toate laptop-uri de 10-15.6", suficient de rezistent pentru a suporta până la 44 de kg (20 kg).

3. Portabile - Pliabile si usor de loc.Convenabil de a transporta și de a folosi la domiciliu, la birou sau în altă parte.

4. Rotativ la 360°, - partea De jos are o placă turnantă, ușor pentru a roti computer și partaja cu alții.Telefonul mobil suportul este conceput pe o parte, ușor pentru plasarea și vizualizare.

5. Gol design - Reduce zona de contact cu desktop-ul, care oferă o cavitate și este mai favorabil de disipare a căldurii.

Caietul de sarcini:

Tip: Rotativ / Non-rotativ

Culoare: Negru/ Albastru/ Roz/ Alb/ Rosu

Dimensiune produs: 283*278mm

Dimensiune: costum pentru 10 - 15.6 inch laptop și tabletă

Pachetul Inclus:

1* suport pentru Laptop de răcire suport cu suport de telefon

Etichete: acer tablet stand, moale masă laptop, mac laptop stand vertical, pcie riser, etaj pc-ul sta, macbook air, macbook sta, imac suport, suport pentru mac, iptv m3u

Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Caracteristică Incarcator
Pachet Da
Numărul De Model -
Suport Dropshipping
Nume De Brand centechia

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea