Noi 16-mod de 5V releu modulul cu optocuplor protecție

21.47lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Aplicație:

1, 5V releu de contact capacitate 10A 250V, cu optocuplor protecție.La bord modulul de alimentare nu are nevoie de alimentare externă.I / O port disk-ul este activ low. 2, poate fi folosit ca un microcontroler consiliul de dezvoltare module, poate fi folosit ca aparat de origine control, poate fi de asemenea folosit ca PLC de expansiune de ieșire.

Modulul Caracteristici:

1. Semnal de Control gama de tensiune: semnalul De declanșare este redusă-nivel 0-2V; nivel înalt de tensiune nu poate depăși 5V. 2. Folosind cele mai bune de calitate, izolat optocuplor, puternic capacitatea de anti-interferențe și performanță stabilă; declanșare curent are nevoie doar de 3mA. 3. Toate 1-16 canale poate fi pornit / oprit de la voi, sau orice canale. 4. De ieșire de forma: conectat direct la AC 220V 10A sau DC30V 10A sarcină. 5. Comune end COM de fiecare releu este independent, care este convenabil pentru utilizatori pentru a accesa diferite semnale.Fiecare releu are în mod normal închis și normal deschis porturi. 6. Fiecare releu este echipat cu un indicator de acțiune, care este pe și în afara. 7, design de interfață este user-friendly, toate interfețele poate fi condus direct prin cabluri terminal, foarte convenabil. 8. Există 4 șurub de fixare găuri pentru o instalare ușoară. 9. PCB dimensiune: 180MM (L) * 90MM (W) * 20MM (H).

Parametrii electrici:

Tensiune de alimentare: 5 V (DC) curent de Alimentare: mai mult de 200mA Fiecare releu poate încărca: 250V 10A (AC) sau 30V 10A (DC)

Produs instrucțiuni:

1. Sursa de alimentare trebuie să îndeplinească domeniul de utilizare, DC 5V; 2. Sursa de alimentare trebuie să fie conectat în conformitate cu schema de conexiuni. 3. Sarcina de putere trebuie să lase o anumită marjă pentru releul de încărcare, și ar trebui să evite de mare putere (aproximativ 2000W) și pe termen lung, mediu de lucru, care va avea un anumit impact asupra viață a produsului.

null

null

Etichete: cam esp32, dst, caz lm386, pulsul releu, relee finder 5v, modulul de releu, usb zigbee, releu, 3070 rtx, ESP8266

Numărul De Model 16-modul releu cu optocuplor module

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea