Jannyshop de Evacuare Furtun Pentru aparat de Aer Condiționat Portabil Universal se Potrivesc de Înlocuire AC Furtun Contra Fir de Alpinist în sensul acelor de Ceasornic

27.83lei

37.62lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Caracteristică:

Compatibilitate universală: evacuare furtun este adecvat pentru toate tipurile de sisteme de aer condiționat mobile modele.Atâta timp cât utilizați același furtun, conectorul are un diametru de 13/15 cm (margine la margine) și firul este invers acelor de ceasornic.

Ușor de instalat: extinde Ușor evacuare furtun, satisface existente furtun, aliniați capetele, rotiți în sensul acelor de ceasornic până când se fixează în poziție, ușor de instalat.

Potrivit: acest lucru este mare, potrivit pentru atunci când un aparat de Aer Conditionat inca ruleaza foarte bine,esențiale furtunul de aerisire a crăpat,atunci ai nevoie să-l înlocuiască.

Durabil și robust: furtunul este fabricat din polipropilena, pentru flexibilitate, durabilitate și portabilitate, care este o alternativă bună pentru a preveni aer condiționat de la scurgeri atunci când pe bază de evacuare se rupe furtunul.

Întinde liber și psihiatru: furtunul este retractabil, scurtează pentru 32/42 cm și poate fi extinsă la 150/200 cm, făcându-l ușor pentru a extinde lungimea de furtun de evacuare pentru a se potrivi oriunde doriți.

Notă:

Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că portabil de aer conditionat este mărimea potrivită și ață.

Caietul de sarcini:

Caietul De Contracție Lungimea Stretch Lungime Greutate

1,5 m 15cm 28cm 1,5 m 0.7 kg

1,5 m 13cm 32cm 1,5 m 0.6 kg

2m 15cm 40cm 2m 0.95 kg

2m 13cm 42cm 2m 0.85 kg

Pachetul Inclus:

1X Aer condiționat furtun de evacuare

Etichete: aparat de aer conditionat teava, ventil țeavă, bubble mână, mijlocul de evacuare leovince, kawasaki plastic, furtunul de evacuare a aerului, aparat de aer conditionat de evacuare, ac tub, Alpinist, 13a priza cu usb

Origine NC(de Origine)
Forma Dreptunghiular
Certificare CE
Numărul De Model Aer Conditionat Piese
Drop Suport
Material ABS
Tip Aer condiționat asamblare
Cerere Aer Conditionat Piese
Numele Aer condiționat furtun de evacuare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea