Tracțiune integrală 4WD RC Ceas de Control Gest poftă de mâncare Stunt Car Machaine Off-Road Vechile Cadou Jucărie pentru Copilul cu Muzica Lumină LED-uri

178.39lei

222.98lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici :

1.Dublu motoare,tracțiune integrală 4WD-O cheie transforma pentru on road si off road :față și spate dual motors ,4 roti unitate și poate fi transformată într-corpul face masina mai flexibilă și să ofere putere puternic cuplu să se deplaseze pe orice teren ușor și stabil & va aduce o mare experiență de viteză .Muta pe iarbă,nisip ,pietre mici,accidentat, drumuri și așa mai departe.

2.Unibody Constrution-Speciale" Bionic coloanei Vertebrale ":"Bionic coloanei Vertebrale", proiectat în mașina asta face mai distractiv și convenabil ,poftă de mâncare transforma în controlul tău.Pentru a proteja masina de Coliziune accident drop pentru mai ridica span .

3.Gest Senzor De Control :stunt masina de jucarie contine ceas ,gesture control de la distanță ,2.4 G control de la distanță technoly .Schimba gest.și combina liber înainte ,înapoi,stânga/dreapta ,flip conduce vehicule și de înaltă șasiu de înlocuire.

4.Plastic ABS ,beatifully vopsit :se va da copilului dumneavoastră o specială și la modă experiență de conducere.Mai mult decât atât ,acesta este fabricat din mediu.non-toxice premium ABS plastic, care este plin păzit pentru copii.

Nume produs :ZG-169

Culoare :Albastru /Rosu /VERDE

Material :în condiții de siguranță și de mediu plastic & componente Electronice .

Primirea Metoda :2.4 G

Telecomanda distanta :100M

Timp de joc :aproximativ 30 minute

Timp de încărcare :aproximativ 1,5 ore, cu Cablu USB (5V/1A)

Se STINGE din MASINA :33*18*9CM

Lista de ambalare de mai jos :

1*Masina Stunt ,1*CABLU USB 1*MANUAL de UTILIZARE, 2*control de la Distanță (Ocupa & Uit )

Etichete: unitate de control auto, rc, camion rc, de pluș, camioane rc camion, masina pentru autocolant, masina in miniatura toyota, masina rc 70 kmh, d90, 110 crawler

Intervalul De Vârstă > 6 ani
Caracteristici Control De La Distanță
Control De La Distanță Da
Material Plastic
Varsta 6+ ani
Origine NC(de Origine)
Produsul Nr. LY169
Tip Masina
Pachetul Include Cablu USB
Certificare 3C
3C Nr. 2017152202019720
Distanța De La Distanță 100M
Numărul Certificatului De 2017152202019720
3C Certificat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea