15ml Gel de Unghii Magic Remover Soak Off Base Top Coat Gel de Unghii poloneză Gelpolish Cleaner Unghii Grund Lac de Unghii Manichiura Instrument

16.64lei

22.50lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM15387459074362480

CUM SĂ UTILIZAȚI:

1,Numai remover Adeziv de Unghii, nu lac de Unghii.Și nu se poate utiliza pentru îndepărtarea lipici pe unghii false extensie.

2,nu Există nici o reacție a aplica și de a elimina unghii lipici pe nou-a făcut unghiile, și nu se va sparge!Funcționează numai pentru unghii făcute după 2 săptămâni.

3,vă Rugăm să poloneză strat de top în primul rând,și apoi unge Magic Remover

(Pentru că dacă nu lustruit top coat, magia de demontare va dura mult mai mult timp atunci când obține locul de muncă) stai 2-15 minute, lac de unghii va izbucni și se desprinde, atunci puteți ușor pentru a elimina lac de unghii.

NOTĂ:

1.Pentru lacul de unghii diferite duritatea și grosimea , gradul de spargere și timpul necesar va fi diferit.

2. Magic gail remover nu se poate atinge de piele, solvenți volatili se va volatiliza pentru o perioadă scurtă de timp,și de a absorbi umezeala în timp extremă, și pierde umezeala de pe suprafața pielii, rezultând într-o ușoară senzație de arsură.

3. Există o ușoară senzație de rece în timpul îndepărtarea unghiilor, grad acceptabil.

Etichete: uv gel remover, îndepărtarea unghiilor împachetări uv gel remover îngrijire unghii, cleaner unghii cu gel, gelpolish remover silic, acid liber grund, degresarea unghiilor, coscelia gel remover poloneză, acid liber primer unghii, cleaner unghii, gel remover plus

Tip De Element Lac De Unghii Remover
Tip Lac De Unghii Remover
Numărul De Model T0231
NET WT 15ML
Ingredient Lac De Unghii Remover
Cantitatea 1 Sticla
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea