Calitate Premium Pitic de Gradina Pitic de grădină Stând Pe Ciuperci Statuie Figurine pictate manual Statuie Pentru Decor Gradina

17.30lei

24.36lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Calitate Premium Pitic de Gradina Pitic de grădină Stând Pe Ciuperci Statuie Figurine pictate manual Statuie Pentru Decor Gradina

Puncte: 1、Calitate Premium: grădină gnome este durabil, de înaltă calitate, care este turnat din rasina de poliester, iar dimensiunea sa este de aproximativ 9*9.5*19cm/3.54*3.74*7.48 în.

2, Mână-pictat Statuie: Această mână-pictat gnome așezat pe ciuperci pot decora gradina ta.

3、Perfect pentru Interior Decor: Potrivit pentru interior și exterior, display-uri, acest lucru gnome este perfect pentru toate Gnome Iubitor de colecții, care este mare pentru grădină sau la birou!

4、Cadou Fabulos: grădina Noastră statuie cu pălărie ascuțită și voinic piticul barba este un mare cadou pentru pitic de grădină colecționari.

5、mai Multe Scopuri: Un cadou perfect pentru prietenii sau familia, adecvat pentru utilizarea la domiciliu, gazon sau gradina.

Caietul de sarcini:

Material: Rasina

Dimensiune: 9*9.5*19cm/3.54*3.74*7.48 în

Greutate: aproximativ 310g

Lista De Ambalare:

1*Pitic De Grădină

(Doar cele de mai sus ambalaj conținut, alte produse nu sunt incluse.)

Note:

1. Din cauza diferențelor de echipament foto, intensitatea luminii și de afișare ecrane, culoarea articol poate fi ușor diferită de cea prezentată în imagini.

2. Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de 0,1-2 cm.

Etichete: statuie, decor de răchită, sculptur, solar statuie, statui gradina, pitic de gradina, decor de ciuperci, sportster xl883, plante de interior raft, led angel garden

Material Plastic
Numărul De Model EL03959
Tema Mascota
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea