Erotic Expandable Butt Plug Gonflabil Vibrator Anal Plug Anal Dilatator Jucarii Sexuale Pentru Femei Barbati Anus Prostata Pentru Masaj Produse Pentru Adulți

20.32lei

31.71lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

MATERIA:Utilizarea medicală din silicon de calitate, non-toxic, inodor, sigur pentru piele, de lungă durată.

DESIGN:Acest impresionant plug se extinde în interiorul anusului, oferind un sentiment plin cu un incredibil stretch.În condiții de siguranță a explora și de tren pentru dimensiuni mai mari, cu mai multe lungimea si circumferinta.Puteți dezumfla rapid prin rotiți supapa de sens invers acelor de ceasornic.

CONICE:La cap îngust este de a permite pentru un simt confortabil, ușor de aterizare și nici un disconfort din cauza contururile naturale material matasos si moale, ergonomic unghi a lovit evaziv plăcere zona cu usurinta permite.

100% rezistent la apa:impermeabil Special de design să vă puteți bucura de libertatea de a folosi-o în baie, dus, jacuzzi sau oriunde doriți, oferindu-vă mai multă plăcere sexuală, veți ajunge la orgasm mult mai ușor.

Etichete: al meu jucării sexuale, anal vibrat, clisma pompa, jucarii sexuale cur extinde, anal, jucărie sexuală, vibrat, sex stroker, uzar pompa pentru penis, penis

Obscene Imagine No
Numărul De Model Glonțul G Spot Degetul Vibratoare Lesbiene Masturbator Pentru Barbati Pompa Pentru Penis
Nume De Brand abay
Material Silicon
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Adults Plug Anal Sex Metal Butt Plug With Jewelry Erotic Toy Vibrators
Sugestiv Sexual No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea