Original Inmotion Accesorii Kit de Pedale pentru P1 scuter din aliaj de aluminiu de scară pentru P1 serie

98.28lei

129.29lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SUMTOP.MAGAZIN Pedale pentru P1 scuter din aliaj de aluminiu de scară pentru P1 serie

Dacă există forță majoră și motive speciale, Timpul de Livrare Va fi amânată.Ați putea fi percepute taxele vamale și taxele pentru ceva achiziționate on-line.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.Vom scrie $10-15 în factură pentru vămuire, pentru a evita de impozitare ridicate, dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda.

Garanție Și Politica De Returnare

Va garantam satisfactia de cinstit și rezonabil cumpărător.Dacă elementul este deteriorat la sosire, vă rugăm să fie de cooperare pentru a face fotografii sau clipuri video pe problemă și trimite la noi pentru verificare.Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră, vă putem trimite piesele de schimb gratuit, Vom suporta taxa de transport maritim..nu Suntem responsabili pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz, Cumpărătorul este responsabil să plătească taxă de retur.

Feedback-ul

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE".

Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ.

Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Contactati-Ne

Vă rugăm să permiteți-12 ore pentru ca ne-a răspuns, Dacă nu primi nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea cutia poștală nu este completă.

Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM,este posibil să nu fi capabil de a primi răspunsurile noastre; dacă aveți probleme de a primi e-mailurile noastre,poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta.

Apreciem dvs. de comunicare și vom încerca tot posibilul pentru a rezolva orice probleme pot exista.

Etichete: copil capac nou-născut, inmotion v10, monowheel, baterie l8f, gotway, scară motocicleta, inmotion p2, diy scuter electric kit, inmotion v10f, Scară

Tip Pedală
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model pentru Inmotion P1
Tensiune None

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea