AC 220 v 1 ch wireless de control de la distanță comutator de lumină receptor transmițător fan/lumina RF comutator releu 433mhz

33.82lei

41.25lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Societatea primește de la distanță de control de bord, potrivit pentru anti-furt de alarmă, control de la distanță electrice de uși și Ferestre, de control de semnal, control industrial, electric circuitul de comandă a echipamentelor de ridicare și așa mai departe.Control de la distanță modul comutator contact de releu de ieșire independent, este foarte potrivit pentru controlul direct al tot felul de sarcină; Produse adopte fără fir fixe cod de tehnologie, non-intervenția întrerupătorului.Control de la distanță comutator de circuit componente materiale cumpărătorii pot contrast după cumpărare.

Receptor (comutator)

Canal: 1CH

Tensiune de lucru : 220V (180V-240V)

Sarcină maximă curent : 10A (au mai bine mai mică decât 7A)

Sarcina maximă: 1500 w

Frecventa de lucru : 315Mhz/433Mhz

Temperatura de lucru : -10 C - +60 C

De ieșire de mod : Jog .Inter-blocare .Auto-blocare este Reglabil

Tip de cod :cod de Învățare

PCB dimensiune :46*38.5*17mm

de lucru/de ieșire de mod

Jog/Non-Închis: apăsați un buton este de lucru /PE.slăbiți degetul pe același buton stop/OFF .un canal comutator nevoie de una butoane de control de la distanță

Auto-blocare/Auto-Închidere: apăsați un singur buton pentru o dată este de lucru/PE .apăsați același buton din nou se opri/OFF .(un singur canal comutator nevoie de una butoane de control de la distanță )

Inter-blocare /Închidere : apăsați un buton este de lucru/PE ,apăsați pe alt buton de oprire/OFF . ( un singur canal comutator nevoie de 2 butoane de control de la distanță )

Metoda de învățare

Intrare AC220V pentru Receptor.apăsați Butonul de Învățare până când Led-ul indicator de PE.Apoi apăsați transmițător , indicatorul Led flash rapid de 5 ori, adică de învățare cu succes.

De Compensare Cod:

Păstrarea apăsați Butonul de învățare pe receptor până când Led-ul indicator de PE OFF, adica codul au fost eliminate cu succes.

Control de la distanță (emițător)

Tensiune de lucru: DC12V

Operare Curent: 30MA

Frecventa de operare: 315/433MHz

Frecvență: o Distanta de 20M-200M

(vă rog să observați că este distanța ideală fără nici un bloc și semnal interveni , s-ar ridica și cădea aproximativ 10%-50% cu bloc și interferențele de semnal ).

pachetul inclus:

1*receptor

1* transmițător

Etichete: rf releu 1ch 12v, 220 v comutator, ios releu receptor, ac, 432na, audio releu, 220 releu, AC114, 220v ventilator de tavan control de la distanță kit, transmițător wireless receptor de mers înapoi

Nume De Brand SECOLUL AOKE
Canal 1
Comunicare Wireless RF
Utilizarea Iluminat
Sprijin APP No
Numărul De Model AK-722
Pachet No
Frecvența 433 MHz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea