DIY manual de vaci TC2 nor cabină creative Chineză casă mică construirea de modele de jucarii din lemn jucarii de Craciun

329.39lei

514.68lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Diy casa de lemn

Material: lemn, pânză, mărgele, plexiglas, etc.

Produs finit dimensiune: 390*290*355mm

Iluminat: lumina LED, baterie cutie de comutare

Timp de productie: aproximativ 5-6 zile

Funcția: afișare acasă, colectie, cadou, etc.

Instrucțiuni de fabricație:

1. Detaliate instrucțiuni de fabricație sunt anexate la pachetul produsului.Înainte de producție, vă puteți pregăti un set de instrumente auxiliare, cum ar fi foarfece, pensetă, conducători și alte instrumente pentru măsurarea dimensiunilor.

(Produsul nu include unelte, lipici, muzica, iubitorii de păpuși, pisici și alte accesorii, care trebuie să fie achiziționate separat).

2. Creați-vă propria cabină, în principal, prin DIY procese, cum ar fi măcinarea, săpat, lipire, asamblare, pictura, cusut, modelare și plasarea.

3. Materiile prime în interiorul sunt împărțite în mai multe pungi mici în funcție de material, care poate fi completat în mai multe ori.Este nevoie de aproximativ trei ore la mai multe zile pentru a finaliza un produs finit (în funcție de individ manual de competență)

4. Acest produs nu este echipat cu capac de praf și trebuie să fie achiziționate separat.

Etichete: zburli tricou copil, lemn copaci jucarii, diy kit de păpuși, casa diy chineză, cel mai bun casa papusa, haba jucarii din lemn, nardi torino volan, volkswagen golf 7 styling interior, diy casa papusa in miniatura, cabana casa

Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă Adulti
Dimensiuni 29*39*35cm
Avertizare no
Material Lemn
Tip De Element Căsuțe pentru păpuși
Numărul De Model TB13

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea