9L Bufet Soba de Două Plăci Variabilă de control de căldură Alimente Calde de Depozitare Decor Decoratiuni Pentru Petrecerea de Nunta Cantina

167.57lei

270.26lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Acest convenabil triplu sistem bufet face un plus minunat pentru orice bucatarie colecție.

Unitatea dispune de Două 2-1/2-litru bufet de bucătărie care poate ține până la două feluri de mâncare caldă și gata de a servi-nimic din omletă, cârnați și clătite cu piure de cartofi, fasole verde, și umplutura.

Pentru a ajuta capcană în căldură și de umiditate, Două în formă de dom capace transparente vin incluse, fiecare cu o manevrare ușoară adâncitură pe partea de sus pentru îndepărtarea simplă.

Pune bufet server pentru a utiliza atunci când gazduieste brunch pentru o petrecere sau pentru cei din afara orașului nuntașii după ziua cea mare sau atunci când se adună cu prietenii și familia în timpul vacanței.

Un indicator luminos de alimentare se aprinde în timpul funcționării, și să se adapteze la caldura, pur și simplu rândul său, temperatura-buton de control de la mic la mare după cum este necesar.

Când ați terminat, bufet bucătărie și capace curăța cu ușurință de mână sau în mașina de spălat vase.Atractiv adăpostite în oțel inoxidabil cu negru sta-cool mânere laterale.

Caietul de sarcini:

Masina de spalat vase în condiții de siguranță bufet de bucătărie

Variabila de control de căldură

Două 2-1/2-Litru bufet tigai cu capace

Din oțel inoxidabil, încălzire tava cu 20-Inch ecran de 13-Inch suprafața de încălzire pot fi folosite separat

Indicatorul luminos de alimentare

Material: otel Inoxidabil

Tacamuri: 2 Farfurii

Pachetul Inclus:

Un set Bufet Aragaz

Etichete: alimentare tip bufet cald, cowboy, castron si farfurie set, bufet incalzitorul, fel de mâncare, set de farfurie, set de vase, bufet cald, tacâmuri din oțel inoxidabil, electric alimente mai calde

Stil VEST
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Model Tip Solid
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul de Utilizatori >10
Cină Tip Cină Seturi
Material Metal
Producție Piața Bufet Aragaz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea