AC 220 V 2 CH RF fără Fir Control de la Distanță comutator Receptor+Transmițător tubulare cu motor usa de garaj ecran de proiectie obloanele ferestrei

50.75lei

67.64lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De la distanță controler lift este un foarte utilizate pe scară largă fără fir dispozitiv de comandă, pot fi utilizate în usa de garaj de control si ecran de proiectie de control, control de la distanță cortina, perete alb mașină, și în alte domenii, are avantaje de instalare convenabil folosind un simplu, sigur și de încredere.

În al doilea rând, sistemul de compoziție:

1, trei cheie de control de la distanță (funcția este: creșterea - stop - jos)

2, de la distanță controler lift

Trei, principalii indicatori tehnici:

1, frecventa de lucru: 315 MHZ și 433 MHZ (opțional)

2, telecomanda tensiune de operare: 12 v27a (baterie)

3, controller tensiune de lucru: AC 220 v

4, controlere, putere nominala: 1000 w

Patru, de învățare pentru cod:

Țineți apăsată tasta de învățare două secunde, luminile, apăsați orice tastă, control de la distanță lumini intermitente, de învățare de succes.

Cinci, metoda de utilizare:

1, să acorde o atenție la alegerea dreptul de tensiunea de lucru, în caz contrar nu va fi chiar viața în pericol poate deteriora aparatul.

2,Sarcina de putere nu poate depăși contact capacitate, abordarea corectă ar trebui să fie mai mică de 70% de contact capacitate.

Notă : 1, acest aparat are de înaltă presiune, vă rugăm să nu scoateți în secret, produs de instalare, vă rugăm să în sub îndrumarea de profesioniști, astfel încât să nu cauzeze vătămări corporale.

2, dacă descoperi la distanță de control de la distanță este mai mică, vă rugăm să înlocuiți bateria telecomenzii (27 a) caietul de sarcini pentru 12 v

Vă rugăm să deconectați cablul de tensiune de intrare înainte de instalare!!!!!!

Notă: 433mhz și 315 mhz sunt disponibile ,315mhz va fi trimis dacă nu există cerere privind frecvența

pacote inclued:

O:

1 x Receptor(cu capac) 1 x Transmițător(cu baterie) B: 1 x Receptor(cu capac) 2 x Transmițător(cu baterie) C: 1 x Receptor(cu capac) 3 x Transmițător(cu baterie) D: 1 x Receptor(cu capac) 4 x Transmițător(cu baterie)

Etichete: 220 v comutator, diy motor învăța, receptor rf, 12 la 220, control de la distanță pentru 220, rulouri întrerupător, 1kg motor de curent continuu, 1ch rf fără fir control de la distanță comutator, zigbee pe off comutator controler, master slave comutator

Certificare CCC
Tensiune De Lucru AC220V
Distanța De La Distanță 10-50m
Garanție 1 An
Material Plastic
Curent 10A
Nume De Brand xuanlongyuan
Numărul De Model XLYA-611
Tip De Element Switch-uri
Codificare de tip Cod de învățare
canal 2CH
Tip Comutator Control De La Distanță
Caracteristici Cod de învățare
Frecventa De Lucru 315MHz/433MHZ

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea