Stil japonez vânt cat noroc ramen snack restaurant de sushi de fundal de mână-pictat desene animate restaurant Japonez tapet mural

185.82lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

Model :KW29

Tip: stil Japonez tapet mural

Material:de Înaltă calitate de mătase pânză

Dimensiuni:cel puțin 3 metri patrati 2m latime 1,5 înălțime.Suport personalizat .

Avantaj:Colorfast,rezistent la apa poate fi frecat,fara formaldehida,eco-friendly

Sfaturi: Pentru 20 de metri pătrați atașat cu verde solid orez lipicios lipici-Ul prețul este prețul de default dimensiunea de 3 metri patrati MOQ : 3 mp= 2m (lățime) x 1,5 m (heigh t) dimensiuni Personalizate : Spune-ne Lățime și Înălțime Pentru cantitate = mp = Lățime x înălțime Dacă ai nevoie de alte dimensiuni ,contactati-ne despre lățimea și înălțimea pe care doriți.Vom calcula prețul exact și de a schimba prețul la tine :) mai mult, cantitățile de care ai nevoie,cel mai economic pret vei primi.Noi călduros bun venit inqury.

Afișare Produs

Sfaturi de instalare și Ghid

FAQ

1 : Ce este dimensiunea de tapet mural ?

Acest lucru este personalizat tapet mural.Trebuie să producem în funcție de dimensiune.Deci, vă rog, spune-ne detaliu perete dimensiuni (lățime și înălțime).

2 : care este pretul ?Implicit prețul este prețul de 3 metri pătrați.Transport gratuit(Nu inclusiv taxe vamale și taxe de regiune de la distanță.

3 : Este murale tapet auto-adeziv ?

Nr.Pictura murală fundal nu este auto-adeziv.Nu există nici un lipici sau pastă de praf pe ea.Ai nevoie de a cumpăra lipici de la magazinul de hardware locale înainte de lipire 4 : Este ansamblul mural ?Nr.Acesta va fi tăiat în mai multe bucăți pentru că s-ar putea potrivi pentru transportul maritim internațional.Dar orice dimensiune este modelul global. 5 : Cat despre impozit ?

Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitățile.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.

6:Ce fel de plată acceptați?T/T,west union ,transfer bancar,card de credit,cash

7.Cât despre schimb?

Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit .Toate returna produsele trebuie să fie în origine de ambalare ,trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire.motiv specific pentru a reveni și PO ta# .Costul de livrare este suportat de către cumpărător.Puteți alege pentru a avea o înlocuire sau de restituire.Ambalare&Livrare

1. Din cauza aceasta este personalizat-a făcut de fundal,fără inventar.Avem nevoie de 3-5 zile pentru a face personalizat și apoi vă vom da cele de livrare. 2.Am doar shipp a confirmat adrese.Adresa dvs. de ordine trebuie să se potrivească cu shipping adress. 3. am pachet mail, colete poștale, dacă sunteți foarte urgent, puteți alege DHL, fedex, Orientul Mijlociu rute, EMS. 4. Comanda dumneavoastra va fi expediat, cu timp de manipulare cu număr de urmărire. 5. Normal timp de livrare:3-5 zile 6. De transport maritim este gratuit.Dar, taxe vamale și taxe de la distanță regiune nu sunt incluse.

Compania De Afișare

Serviciile Noastre 1. Pentru toate cererea dumneavoastră,vă vom răspunde cât mai repede posibil. 2. Dacă aveți orice probleme cu privire la produse,contactați-ne vă rog.Vom avea grijă de ea imediat. 3. Mostră gratuită sunt disponibile.Ai nevoie doar de a plăti la livrare. 4. Personaliza este acceptat.

Etichete: 3d murală tapet pvc, 3d wallpaper japonez, sushi tapet, maneki, pictura murala restaurant, aplicatiile pisica, fel de mâncare japoneză, placa, pat pisica, japoneze murală tapet

Numărul De Model KW0029
Utilizarea Bătrânii Cameră
Transport GRATUIT
Tip Imagini De Fundal Textile
Funcția Anti-static
Stil Europa
Material Tapet de mătase
culoare Cum Arată
Caracteristică 3D
Utilizare De uz casnic
Tapet Textil Material Non-Țesute
Unitate De Încărcare Usd/Rola
Tratament De Suprafață TIPĂRITE
model Desene animate
Nume De Brand fel de mâncare
Proba Disponibil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea