Lovebobe jucarii sexuale penis artificial vibratoare pentru femei, masturbari anal plug jucarii sexuale pentru barbati/femei vagine masturbari adult erotic jucarii

110.67lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Punct De Vânzare

> Cheia procesului de inovație exclusivă. > Simt confortabil impreuna cu sunetul să se bucure du-te la punctul culminant. > Motor Puternic De Vibrații. > Nivelul De Mâncare Material De Silicon. > Impermeabil.

Produse Caracteristici

MOTOARE: import motoare puternice vibrații sens; motor puternic oferi femeilor punctul culminant; imfinite stimulare, de rupere de interes sexual.

MAI BINE STIMALATE: > G-SPOT: Vagin, col uterin orgasm, interesant de sex feminin ejaculare. > Potrivit pentru radiam de perineu: Puternic vibratoare da femeilor maree înaltă.

Rezistent la apa: > Mai multă experiență, bucurați-vă sexuale timp > Pasiunea vibratoare complet impermeabil, etanș, interesant de sex feminin ejaculare o.poate fi folosit în baie b.poate de baie pentru a juca la domiciliu c. 100% rezistent la apa pentru a șterge

USB REÎNCĂRCABILĂ: > Utilizarea de înaltă calitate de sârmă: real materialul si manopera de rafinat, de mare viteză de transmisie. > De înaltă calitate baterie de stocare: de Încărcare de 120 de minute la 180 de minute, îmbunătățirea utilizării timpului, o mai bună utilizare baterie de stocare, creșterea duratei de viață.

NIVELUL DE MÂNCARE MATERIAL: > O varietate de autoritate certificat. > Control Strict de calitate, au realizat o varietate de certificare.

INSTRUCȚIUNI: 3 Butoane pentru control, este foarte ușor pentru instruire.

DIMENSIUNE:

Povestea De Brand

Etichete: sex anal controller om, adult sex anal, jucarii sexuale cur extinde, sex real, sex oral limba, silicon jucărie vagin, lins sex, sărut sex, gay sex masculin vibrator, analsex pasarici rase vibrater

Material Silicon
vagin Jucării Erotice
Sex vibrator USB Reîncărcabilă
Tip Bagheta
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Sugestiv Sexual No
dildo vibrator Jucarii sexuale pentru Femei
vibratoare jucarii sexuale pentru femei anal plug
Obscene Imagine No
Nume De Brand lovebobe
anal vibrator adult jucarii sexuale pentru o femeie vibrator
Numărul De Model LB-VI027
Tip De Element Vibratoare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea