Biciclete Lumina de Semnalizare 64 de LED-uri 15 Lumen Reîncărcabil, Impermeabil Wireless Bicicleta de Cotitură Avertizare Stop

57.77lei

83.74lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

64 LED Biciclete Lumina de Semnalizare

De GOBYGO

Caracteristici:

◆ Cel mai bun Siguranță Semnale de Avertizare Lumini de Biciclete : cu 64 de led-uri și 15lumen, super-luminos biciclete lumina de avertizare,pentru a identifica drum liber pentru alții; semnal inteligent de afișare lumina,liber să-trun stânga/dreapta/înainte/de frână, un mare plus pentru atunci când sunt de echitatie pe un drum public.

◆ Reîncărcabilă și de Lungă Durată: built-in 3.7 V 650mAh Li-ion și port USB, telecomanda biciclete rândul său, lumina poate fi încărcat cu ușurință cu 40~60 ore timp de ședere în diferite moduri.

◆ Rezistent la apa & Control de la Distanță: inteligent fără fir control de la distanță și IP65 rezistent la apa de mare, lumina de semnalizare poate lucra în mod normal pentru munte ciclu sau raning ciclism.

◆ Ușor de Instalare: cu un suport, bicicleta lumină de siguranță poate montat pe biciclete cu ușurință prin ajustarea curele de fixare.cu șurub și suport, puteți instala, de asemenea, lumina din spate cu succes.

◆ De siguranță, de Performanță: aceasta bicicleta lumina de avertizare este rezistent la șocuri și impermeabil, acesta funcționează bine în orice condiții meteorologice,potrivit pentru biciclete de munte, biciclete rutiere, murdărie biciclete, biciclete hibride etc.

◆ 2 Laser Roșu : Puternic noaptea laser mod poate fi mai bine warner pentru alți utilizatori ai drumului să păstreze o distanță de siguranță de la you.By apăsați butonul din stânga de pe controller, 2 paralel cu laser grinzi veni și de a reaminti sau de mașini în jurul valorii de prezența ta.

◆ Wireless pan-controla de direcție dot matrix display, wireless pan-control grafice interesante stopurile, wireless pan-control de frână dot matrix display, wireless pan-control laser linie paralelă.

◆ Bateria este 3.7 V 650mAh baterie reîncărcabilă litiu-ion, și funcționează în mod continuu, timp de zece zile la un moment dat.

◆ De control de la distanță, folosind 1 x CR2032, în general, poate fi utilizat pentru trei luni.

Afișare Produs

Sursă de lumină: LED COB chip

Etichete: indicator de biciclete lumina, omul de semnalizare, biciclete led, semnalizarea de ciclism, mic casca bicicleta lumină led-uri, biciclete rutier scule, accesorii pentru biciclete general, biciclete lampa, rândul său bicicleta, clopot de biciclete

Montare De Plasament seatpost
Certificare CE
Alimentare Baterie
Numărul De Model 168

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea