Rotary rezistența materialului comutator de nivel, prelungirea tijei obiect detector, industriale limita senzorului, tipul de filet.

169.30lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Produs parametri Tensiune rezista: AC 1500VX1MINUTE de Măsurare a Cuplului: 0.1 N. M 0.03-0.01 N. M Aplicabile Proporție: 0,5 G/CM3 modul de Conectare: fire de Suprafață Material: Aliaj de Aluminiu tensiune de alimentare: 220VAC 50Hz/24VDC consum de Putere: 4W Contact Capacitate: SPTD5A/250VAC Lama viteza: 1R.P.M.SJ-10 comutatorul de nivel este condus de micro motor.Arborele de antrenare este conectat cu ambreiajul.Atunci când materialul nu este atins, motorul merge normal.Atunci când lama in contact cu materialul, motorul se oprește.Atunci când lama in contact cu materialul, producția de test de montare are încă un punct de contact.În același timp, sursa de alimentare este întreruptă și rotație este oprit.Atunci când materialul cade, rezistenta lamei este ancorat.Testare și asamblare depinde de torsiune pentru a restabili ytriu la starea inițială de strand.Acesta poate fi ajustată în funcție de torsiune magnitudinea de M de material cu raporturi diferite.

Etichete: limitatorul de mine 8108, întrerupător cu role, 24 digital nivel de spirit, nivelul apei, comutatorul de nivel, primăvara comutator, Comutatorul De Limitare, dslr nivel, umane nivelul apei, kapro nivel

Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand minihua
Numărul De Model SJ-10A

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea