Penisului Exercițiu Se Masturbeaza Reglabil Manșetă Cu Inel De Sex Masculin Multifuncțional Castitate Blocare Robie Centura Virginitatea Penis Adult Toy A137-3

20.69lei

26.84lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fabrica de retail,design diferite, de bună calitate, prețuri corecte.Confidentialitate livrare, secret Datorita pachet.Vă rugăm să vezi alte articole mele.Multumesc.

Acesta este cel mai nou design.

Modelul este fabricat din durabil și ușor de policarbonat și cușcă are ventilat sloturi pentru uscare rapida.

care vă permite să poarte acest articol pentru zile, săptămâni, luni, la un moment dat.

este foarte Confortabil, iar forma este foarte popular.Conținutul Pachetului:

> 1 cock cage,Black Jack semn marcat pe ea; lungimea lui este de aproximativ 70 mm, diametrul interior al coliviei este de aproximativ 40 mm. > 1 inel de plastic, care este similar cu cătușe, puteți regla la dimensiunea cea mai potrivită, maxim reglabil diametru interior este de 5,25 cm (2.07 cm); > 3 Spencers,care vă ajută să reglați distanța de la cușcă și inel; > 1 plastic tip baionetă de blocare,care este folosit pentru a fixa inelul în poziția corespunzătoare;

> 5 O Utilizare Timp De Plastic Încuietori

Stimați clienți, vă Rugăm să rețineți:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import ,aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

Vă rugăm să verificați țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Nu suntem responsabili pentru orice accident, întârzieri sau alte probleme in timpul de livrare.

În mod normal, vom marca articol ca "Meserii".

Garanție Și Politica De Returnare:

De obicei, elementele care nu au defecte, sunt 100% de brand nou și verificați-le cu atenție înainte de expediere.Vă rugăm să trimiteți înapoi articole cu defecte în termen de 3 zile de la primirea ei, va vom trimite noi, dar trebuie să plătească costul de transport maritim, sau de Restituire va fi dat ca banii înapoi.

-Garanția nu include: accident, eroare umană sau de utilizarea necorespunzătoare.

Feedback-ul :

Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

-Vă rugăm să ne e-mail sau telefon înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.

-Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat.Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, multumesc!

Etichete: bdsm jucărie, ons adult, jucărie sexuală, băieții de castitate cușcă, găină cock cage, castitatea cușcă ht, penis, set cockring, piatră inel pentru penis, Inel Pentru Penis

Dimensiune Cock Cage
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model A137-3
culoare Clar/Negru/Rosu
Obscene Imagine No
Material Policarbonat
Tip De Element Penis Inele

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea