Femei Sexy Sutien Push-Up Sutien Super Boost Căptușit Underwired Bralette Sutien Mici Piept De Sutiene Pentru Femei Lenjerie O Cupa B

20.61lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stimați clienți, vă garantăm risc zero experiență de cumpărare aici.Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comenzi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau litigiu.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc!

1, probleme de calitate: în Cazul în care produsele nu sunt la fel ca descrierea noastră sau rupte în tranzit, vă rugăm să luați fotografii clare în 7 zile după ce a primi și a trimite fotografii în ordinea mesaj.Noi va oferim rambursare sau înlocuire după ce ne confirma.

2, Orice alte motive: Pentru orice motive nu vă place produse, vă rugăm să ne contactați în termen de 15 zile după primirea de comenzi, vă rugăm să asigurați-vă că produsele sunt în starea inițială și să accepte costul de transport maritim de unul singur.Oferim rambursare sau înlocuire, după care primim înapoi produsele.

3, Am fabricarea de bună calitate moda sutien pentru mai mulți ani, oferind produse & servicii aici, și eliminarea de îmbunătățire a ne face mai bine, au încredere și sprijin de la clienții din întreaga lume.

4, noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne părăsi feedback neutru sau negativ.Așa că ne-am adresa ta de interese în mod satisfăcător.

Etichete: sutien și pantaloni set, sutien, cupa super push-up, set de sutien pentru sanilor mici, păpuși sani mici, mare sutiene sanii mici, lenjerie sexy sanilor mici, sutien și panti set, sutien suport, boost sutien

Sugestiv Sexual No
Stil Sexy
Obscene Imagine No
Material Poliester
Forma Cupa Trei Sferturi(3/4 Cana)
Tip De Element Sutiene
Model Tip Solid
Tip De Închidere Înapoi De Închidere
Nume De Brand TELIMUSSTO
Numărul De Model V031
Suport Tip Underwire
Sutien Stil push-up
Curea Tip Ajustat-curele
Gen FEMEI
Decor NICI unul
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea