Usb Inteligent Mini Telefon Mobil Termometru De Îngrijire A Sănătății Convenabil Infraroșu Electronic Termometru Digital

21.72lei

27.13lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. De măsurare a temperaturii: Acest termometru sprijină interior, corpul uman, de mediu și de măsurare, care este convenabil și ușor de utilizat.

2. Masurarea temperaturii prin infrarosu: Acest termometru utilizeaza tehnologia infraroșu, care sunt corecte si eficiente.

3. Telefon mobil termometru: Acest termometru este conectat la telefonul mobil pentru prelucrare, și sprijină, de asemenea, două unități de Fahrenheit și Celsius.

Descriere:

Acest termometru sprijină infraroșu de măsurare, este precis și eficient, și poate măsura în interior, corpul uman, mediul și sănătatea.

Caietul de sarcini:

Distanta de masurare: 2-8cm

Culoare: alb

Shell material: plastic

Măsurare: de interior, corpul uman, mediul

Unitate de măsură: ° c / ° c

Dimensiune: 50*30mm

Pachetul Inclus:

1* Termometru

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: samsung tab 4 t230 ecran tactil lcd, pentru sănătate, termometru usb, mrosaa usb termometru, produs de sănătate, seeed, att telefoane, uman, usb termometru voltimetro, sănătate

Origine NC(de Origine)
Baterii Incluse No
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea