Drillpro 2-ÎN-1 baterie Reîncărcabilă fără Perii Electrice fără Fir Rotary Hammer Burghiu de Impact Instrument de Putere Pentru Makita 18V Acumulator 4200RPM

425.19lei

802.24lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Putere: 1300W

Viteza: Max.4200RPM

Culoare: Albastru, Verde

2 Funcția: Ciocan, Ciocan De Foraj

Max.Foraj Diametru: 26mm

Chuck: SDS-Plus Mâner Pătrat Shank

Dimensiunea Totală: Aprox.365x220x80mm/14.4x8.66x3.15 inch

Aplicabile Baterie: pentru Makita 18V Li-ion Baterii (Nu sunt Incluse)

Caracteristici:

* 2-în-1 Funcție: puteți comuta între ciocan și numai foraj ciocan moduri după cum este necesar, care este convenabil pentru găurire în materiale dure, cum ar fi lemn, zidărie, oțel, pereți din beton.

* Brushless Motor: fara Perii este ideala pentru cele mai greoaie munca cu o productivitate mai mare, prelungită de execuție, și mai puțină căldură.

* Stabilitate și de Mare Precizie: reglabil mâner auxiliar oferă un 360 de grade a poziției de operare, permițându-vă pentru a roti și de a bloca o daltă cu o mai mare precizie.De asemenea, codul unic De disipare a căldurii sistem poate proteja în mod eficient corpul principal al aparatului pentru a prelungi durata sa de viață.

Pachetul Inclus:

1x Acumulator Ciocan cu Mâner Auxiliar

NOTĂ:

1. Nu utilizați baterii cu o tensiune mai mică decât 18V, în caz contrar, este posibil să nu funcționeze!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

3. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă mulțumim pentru înțelegere.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: festool instrument, ciocan mini, makita instrument, 45 taie, dewalt instrument, makita 18v instrumente multiple, burghiu de impact, instrumente instrumente de putere, epson l210 cerneală de imprimantă, 18v acumulator makita

2 Funcția
Aplicabile Baterie
Certificare CE
Dimensiuni De Gabarit
Chuck
Origine NC(de Origine)
Viteza
Numărul De Model G62522
Putere
Nume De Brand Drillpro

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea